Όλοι στην ανοικτή συζήτηση με τον Διονύση Καμπιώτη στις Αφίδνες και στον Κάλαμο-Κυριακή 14 Απριλίου

Οι πολίτες μπαίνουν μπροστά στις Αφίδνες και στον Κάλαμο, με τον Διονύση Καμπιώτη, συνεχίζοντας δυναμικά για τη μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο Δήμος Ωρωπού.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού κ. Διονύσης Καμπιώτης  και οι υποψήφιοι της δημοτικής κίνησης «Συμμαχία Δημιουργίας» διοργανώνουν ανοικτή συζήτηση με τους πολίτες, αύριο Κυριακή 14 Απριλίου στις 11.00 π.μ. στην Ταβέρνα «Χρύσα» στην Πλατεία Αφιδνών και στις 19.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλάμου.

Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Διονύση Καμπιώτη και να ακουστούν απόψεις και προτάσεις όπως:

  • Για την ανάγκη να αλλάξουν τα πράγματα στον Δήμο Ωρωπού.
    • Για την ελπιδοφόρα προοπτική που μπορούν να χαράξουν οι ίδιοι οι πολίτες, πέρα από το κόμματα, με πυξίδα το καλό του τόπου μας.
  • Για τις προτάσεις που έχει επεξεργαστεί η «Συμμαχία Δημιουργίας» για τις Αφίδνες, τον Κάλαμο και όλο τον Δήμο Ωρωπού.

    Στη συζήτηση στον Κάλαμο θα παρέμβει ο Πέτρος Ρούσσος, αναπληρωτής καθηγητής Δενδροκομίας, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου θα κάνει αναφορά στο αγροτικό πρόγραμμα της Συμμαχίας Δημιουργίας.

 

Μετά από την πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στη συγκέντρωση του Διονύση Καμπιώτη στο Καπανδρίτι, στις 31 Μαρτίου, όπου πραγματοποιήθηκε μια πολυπληθής όσο και δυναμική συγκέντρωση, οι πολίτες των Αφιδνών και του Καλάμου αναμένουν αύριο τον υποψήφιο Δήμαρχο Ωρωπού για να κουβεντιάσουν μαζί του για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο τους.

 

Με προτάσεις, σαφείς θέσεις, ξεκάθαρα λόγια και στόχους για την ανάδειξη του τόπου, ο Διονύσης Καμπιώτης θα πετύχει και αυτή τη φορά να κερδίσει το στοίχημα αποδεικνύοντας ότι μαζί του οι πολίτες μπαίνουν  μπροστά και αλλάζουν  τους όρους του παιχνιδιού!