Ύποπτος άνδρας πάει απρόσκλητος σε βαπτίσεις και φωτογραφίζει γυμνά βρέφη-Αναζητείται από την Αστυνομία

Η υπόθεση έχει προκαλέσει ανησυχίες και τη έφερε στο φως της δημοσιότητας το vima.gr. Το bloko.gr αποκαλύπτει την φωτογραφία του ύποπτου που αναζητά η αστυνομία, όπως τον έχουν απαθανατίσει καλεσμένοι σε βαφτίσεις, όταν τον θεώρησαν ύποπτο για καταγραφή στιγμιότυπων, ώστε στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν με απροσδιόριστο ακόμη στόχο και σκοπό.

Μια αποκρουστική περίπτωση, ενδεχομένως «παιδικής πορνογραφίας» αντιμετωπίζει με απόλυτη διακριτικότητα η ΕΛ.ΑΣ. τα  τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υπάρξει καταγγελίες σε αστυνομικές υπηρεσίες ότι σε τελετές βαπτίσεων  σε εκκλησίες της Αθήνας έχει εμφανισθεί απρόσκλητος και χωρίς συμφωνία με γονείς, φωτογράφος που «στοχεύει» να βγάλει γυμνές φωτογραφίες των  βρεφών, ώστε να τις χρησιμοποιήσει πιθανόν σαν υλικό «παιδικής πορνογραφίας».

Το βασικό περιστατικό που καταγγέλθηκε στην αστυνομία φέρεται να έχει υπάρξει στα μέσα Ιανουαρίου, σε κεντρική εκκλησία της πρωτεύουσας όπου ο μυστηριώδης «φωτογράφος» που υπολογίζεται ηλικίας άνω των  50-55 ετών, προσέγγισε την κολυμβήθρα την ώρα της βάπτισης κι έβγαζε κοντινά πλάνα.

Οι κινήσεις του φέρεται να αιφνιδίασαν τους γονείς κι άλλους συγγενείς οι οποίοι δεν τον  γνώριζαν κι έσπευσαν να τον ρωτήσουν αν ήταν στον κύκλο των προσκεκλημένων κι αν ήταν γνωστός κάποιων άλλων προσκεκλημένων. Όμως εκείνος έσπευσε να εξαφανισθεί, χωρίς να πει οτιδήποτε.

Ωστόσο κι από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών δεν βρέθηκε οποιοδήποτε στοιχείο που να συνδέει τον συγκεκριμένο ύποπτο (σ.σ ο οποίος πάντως φωτογραφήθηκε από τους παριστάμενους στην συγκεκριμένη τελετή).  Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία αναζητά πληροφορίες και για άλλα παρόμοια περιστατικά για να διαπιστωθεί περί τίνος ακριβώς πρόκειται.