Αποκάλυψη-σοκ για Σπηλιώτη: Έχουν δώσει DNA και νομίζω ότι έχει ταυτοποιηθεί

Ώρες αγωνίες για την οικογένεια της γνωστής ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη, καθώς το ζευγάρι που διατηρούσε εξοχικό στο Μάτι Αττικής, συνεχίζει να αγνοείται.

Ο Ζαχαρίας Ρόχας, που βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Alpha Παντού έκανε ωστόσο μια αποκάλυψη που σόκαρε.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είναι στενός φίλος της Χρύσας Σπηλιώτη, αποκάλυψε πως η κόρη του Δημήτρη Τουρναβίτη, Αλίκη έχει δώσει δείγμα DNA και έχει αναγνωριστεί η μία σορός.

«Νομίζω ότι έχει δώσει, έχουν δώσει DNA. Off the record το λέω. Δεν ξέρω. Νομίζω ότι έχει ταυτοποιηθεί η μία σορός. Αυτό ξέρω, αλλά όλα είναι συγκεχυμένα» είπε χαρακτηριστικά ο Ζαχαρίας Ρόχας.

 Το σκυλί που βρέθηκε, είναι της Σπηλιώτη και το t-shirt του άντρα της

Νέα στοιχεία έδωσε ο Μάνος Πίντζης για την Χρύσα Σπηλιώτη και τον άντρα της που είναι αγνοούμενοι από τη Δευτέρα.

Ο ηθοποιός Μάνος Πίντζης, όπως και πολλοί συμπολίτες μας βρέθηκαν κοντά στους πληγέντες της φονικής λαίλαπας στην Ανατολική Αττική, προκειμένου να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο Μάνος είπε στην εκπομπή Splash: «Βρήκα ένα σκυλάκι, που ήταν ψιλοκαμένο, αγριεμένο και με πήρε τηλέφωνο η κόρη της Χρύσας Σπηλιώτη και μου είπε ότι είναι της Χρύσας και βρήκα και ένα λευκό t-shirt και μου είπε ότι είναι το μπλουζάκι του μπαμπά της, γιατί είναι ψαράς και με ρωτούσε αν είδα κάτι άλλο…».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο ηθοποιός!