Από το Συκάμινο ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία η Υφυπουργός Σ. Ζαχαράκη

Την προεκλογική της εκστρατεία, στο Δήμο Ωρωπού, ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών,  ξεκίνησε, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου,  από το Συκάμινο, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Η υφυπουργός στην ομιλία της, στο ακφέ LOUIS, αναφέρθηκε στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την στήριξη της κοινωνίας τόσο στη μάχη κατά της πανδημίας. όσο και τώρα στην ενεργειακή.

Αναφερόμενη στην κρίση που προκάλεσε η πανδημία επισήμανε ότι η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη βρίσκεται δίπλα στους πολίτες. Διέθεσε 43 δις ευρώ για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τη στήριξη της κοινωνίας και 8 δις για την ενεργειακή κρίση. Τώρα με το «καλάθι του νοικοκυριού» το οποίο, πράγματι,  στην αρχή είχε κάποια προβλήματα, αλλά τώρα η κατάσταση ομαλοποιείται, προσπαθεί να στηρίξει τους πολίτες που δέχονται πίεση από την αύξηση των τιμών.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα επιτεύγματα του υπουργείου Τουρισμού όπου η χρονιά που πέρασε αποδείχτηκε εξαιρετική για τη χώρα μας καθώς εκατομμύρια τουρίστες κατέκλυσαν κάθε γωνιά της.

Η Σοφία Ζαχαράκη είναι μια νέα πολιτικός, που για πρώτη φορά, εκτίθεται στην κοινωνία της Περιφέρειας Αττικής,  ζητώντας την ψήφο των πολιτών. Μια πολιτικός που ξεκίνησε την πορεία της από την θέση της Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια πέρασε από το Υπουργείο Παιδείας, όντας και εκπαιδευτικός, ως υφυπουργός, όπου άφησε έργο. Τώρα από την θέση της  υφυπουργού Τουρισμού δίνει μια ακόμη μάχη σε ένα νευραλγικό τομέα για την εθνική οικονομία.

Η υφυπουργός μετά την ομιλία της είχε ιδιαίτερη συνομιλία ξεχωριστά με κάθε έναν από τους πολίτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση άκουσε τις απόψεις τους τα παράπονά τους αλλά και τα αιτήματα τους προς την κυβέρνηση.

Την κα Σαχαράκη καλωσόρισε ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού Θ. Ρούσσης, ο οποίος δήλωσε στήριξη στην υποψηφιότητά της.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Τανάγρας Β. Περγάλιας, ο πρώην Δήμαρχος Γ. Οικονομάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρ. Τρομπούκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Τζ. Κούτσουρη,  Π. Δέδες, Π. Πέππας,  Δ. Τζεβελέκος, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν. Χριστοδούλου και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

   ο