Είναι μόνο 19 τετραγωνικά μέτρα, μεταφέρεται παντού και το εσωτερικό του είναι ο,τι πιο άνετο και σικ

Ποιος χρειάζεται ένα τεράστιο σπίτι για να ζήσει; Από τη στιγμή που μπορεί να ζήσει σε ένα σπίτι 19 τετραγωνικών μέτρων, αυτό θεωρείται ανώφελο. Αυτό σκέφτηκαν οι άνθρωποι της Molecule Tiny Homes. Ωστόσο, το αποτέλεσμα τους δικαίωσε για την επιλογή τους. Ήταν πέρα για πέρα σωστή.

Πρόκειται για ένα απίστευτο σχέδιο. Μια μοναδική ομορφιά και εμφάνιση σπιτιού. Τόσο οι εσωτερικοί χώροι, όσο και οι εξωτερικοί χώροι είναι πανέμορφοι. Και μάλιστα, η απόφαση ανήκει εξολοκλήρου στην ίδια την εταιρεία, τη Molecule Tiny Homes, αλλά και στους ανθρώπους της.

Στο εσωτερικό του, το σπίτι είναι πολύ άνετο. Μπορεί πολλά μικροσκοπικά σπίτια να εστιάζουν κυρίως στα απολύτως απαραίτητα. Ωστόσο, το συγκεκριμένο σπίτι μοιάζει να είναι πολύ περισσότερο από ένα απλά βιώσιμο σπίτι.

Το σπίτι διαθέτει δική του κουζίνα. Πρόκειται για μία άκρως λειτουργική κουζίνα, στην οποία μπορεί να μπει ο καθένας για να μαγειρέψει αυτό που τραβά, η όρεξή του. Έχει έναν υπέροχο ανοξείδωτο νεροχύτη. Διαθέτει επίσης ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων. Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως είναι προικισμένο με σημαντικών διαστάσεων αποθηκευτικό χώρο.

Σχεδιασμός, μπάνιο, πατάρι και… ρυμούλκηση!

Ο εξαιρετικός και άρτια κατασκευασμένος και στην πράξη, σχεδιασμός του, τον καθιστά πολύ κομψό.

Το μπάνιο του σπιτιού δεν είναι πολύ μεγάλο. Όμως, έχει πολύ καλούς χώρους, δεδομένου και του μεγέθους του συγκεκριμένου σπιτιού. Το σίγουρο είναι ότι χωρά και με το παραπάνω τα απαραίτητα για μία οικογένεια. Μάλιστα, οι ειδικοί θεωρούν πως είναι προτιμότερο να θυσιάσει κάποιος χώρο από το μπάνιο του, παρά από οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Το πατάρι είναι του σπιτιού είναι άνετο.

Το καλύτερο από όλα είναι πως μπορεί κάποιος να ρυμουλκήσει, το συγκεκριμένο σπίτι, όπου ο ίδιος επιθυμεί.

enimerotiko.gr