Είσοδο μόνο για εμβολιασμένους στα χριστουγεννιάτικα πάρκα-Τι εισηγείται η Επιτροπή

Η επιτροπή των ειδικών εισηγείται την είσοδο στα θεματικά πάρκα μόνο για εμβολιασμένους ή όσους κατέχουν πιστοποιητικό νόσησης, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εργαζόμενους σε αυτά

Τα παιδιά θα είναι ανεμβολίαστοι και εφόσον οι ενήλικες που τα συνοδεύουν είναι εμβολιασμένοι, να είναι εμβολιασμένοι και οι εργαζόμενοι. Είναι χώροι διασκέδασης και όχι εστία αναζωπύρωσης, τόνισε για τα θεματικά πάρκα και τη λειτουργία τους την εορταστική περίοδο ,μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS  ο πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάχτυλος

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μίλησε για τα νέα μέτρα μετά την εμφάνιση της νέας μετάλλαξης , για το πιστοποιητικό νόσησης για τους ανεμβολίαστους μόνον με PCR τεστ και την πορεία της πανδημίας.

«Έχει γίνει μια αρχική συζήτηση χωρίς να έχουμε καταλήξει κάπου. Με την έλευση της παραλλαγής Όμικρον οπωσδήποτε τα δεδομένα αλλάζουν και είναι πολύ πιθανόν να δούμε μια διαφοροποίηση σε ότι ισχύει τώρα στο μέλλον», ανέφερε ο πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάχτυλος.

«Δεν αρκεί το rapid test για να μας δώσει πιστοποιητικό νόσου, θα χρειάζεται PCR εφεξής, ανέφερε σχολιάζοντας την απόφαση της επιτροπής.

«Θα έχουμε τη δυνατότητα να μειώσουμε τη διασπορά με τα δύο self- tests που θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε όλοι τις γιορτές», κατέληξε ο κ. Εξαδάχτυλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO