ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Φώφη Γεννηματά δεν βάζει τον Παύλο Γερουλάνο στην Α’ Αθηνών

Αναταράξεις στο Κίνημα Αλλαγής τις τελευταίες ώρες, ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

Η Φώφη Γεννηματά καταρτίζει τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ ενόψει των εθνικών εκλογών 2019 και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη.

Λίγες ώρες πριν από το διαζύγιο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, η κυρία Γεννηματά συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Παύλο Γερουλάνο. Του ανακοίνωσε ότι δεν θα τον τοποθετήσει στην Α’ Αθηνών, όπως επιθυμούσε ο ίδιος, με τον κ. Γερουλάνο να αποδέχεται την απόφασή της και να της ζητά, κατόπιν αυτού, να τον τοποθετήσει τιμητικά στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος

«Αυτή τη θέση την προορίζω για άλλον», του απάντησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, υπονοώντας ότι λίγη ώρα αργότερα θα την πρότεινε στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Έτσι, αντιπρότεινε στον Παύλο Γερουλάνο την προτελευταία θέση στο Επικρατείας, εκείνος τη δέχθηκε και έτσι ολοκληρώθηκε η συνάντησή τους.

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, όταν έπεσε η βόμβα με την αποχώρηση Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ και τα έμαθε ο κ. Γερουλάνος, είπε στην κυρία Γεννηματά «μπορώ τώρα να πάρω την τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας;». «Ναι», του είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και έτσι έκλεισε η τιμητική τελευταία θέση στο Επικρατείας.

Μάλιστα, ο Παύλος Γερουλάνος διαβεβαίωσε την κυρία Γεννηματά ότι δεν έχει πρόβλημα να μην μπει στη Βουλή και ότι θέλει να δώσει τη μάχη για τις επερχόμενες εκλογές από όποιο πόστο κι αν χρειαστεί.
Πηγή: iefimerida.gr