Η Ελένη Ζαφειροπούλου-Μουταφίδη υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας

Η Ελένη Ζαφειροπούλου-Μουταφίδη, είναι η πολλά υποσχόμενη υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας, στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ε. Νίκα με το συνδυασμό  “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”.

Πρόκειται για μια υποψηφιότητα που συζητήθηκε πολύ, καθώς αποτελεί ένα ακόμα δυνατό ατού στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Ε. Νίκα.

Η μακρόχρονη εμπειρία που έχει ως Δημόσια Υπάλληλος, με πτυχίο του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση, θέτουν τις καλύτερες δυνατές βάσεις για μια ισχυρή υποψηφιότητα που υπόσχεται τα μέγιστα για την νέα σελίδα που στοχεύει ο συνδυασμός να αλλάξει για την Αργολίδα και την Πελοπόννησο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ζαφειροπούλου-Μουταφίδη Ελένη του Αναστασίου, γεννήθηκε στην Κόρινθο από Πελοποννήσιους γονείς, τον Αναστάσιο Ζαφειρόπουλο αστυνομικό από το Πράσινο της Γορτυνίας  και την Γιαννούλα Ζαφειροπούλου από την Λυνίσταινα Ανδριτσαίνης Ολυμπίας.

Εργάζεται στην Δ.Ο.Υ Ναυπλίου επί 33 χρόνια, κατέχοντας σήμερα την θέση της προϊσταμένης του Δικαστικού Τμήματος και Νομικής Υποστήριξης.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό «λίαν καλώς»  και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «στην Δημόσια Διοίκηση και την Διοίκηση μεγάλων οικονομικών μονάδων», από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ( τμήμα Οικονομικών σπουδών) με βαθμό  «άριστα»  και διπλωματική εργασία με θέμα  «Η αύξηση την Δημοσίων Εσόδων μέσω της πάταξης της διαφθοράς».

Είναι απόφοιτος της Γαλλικής Ακαδημίας Αθηνών, καθώς και του μεταφραστικού τμήματος αυτής, με άδεια επάρκειας προσόντων διδασκαλίας για την Γαλλική γλώσσα. Μιλάει επίσης πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα ( Κάτοχος Toeic certificate of achievements της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης)

Έχει διατελέσει Προϊσταμένη Τμήματος στην Δ.Ο.Υ Ναυπλίου από το 2011 έως σήμερα  και Διευθύντρια της  Δ.Ο.Υ Ναυπλίου (2015-2018).

Έχει επίσης διατελέσει εισηγήτρια της Ε.Ε.Τ.Α.  σε προγράμματα κατάρτισης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας αποφοίτων Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι  σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι παντρεμένη με τον Τοπογράφο Μηχανικό Γιώργο Μουταφίδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα δύο εκ των οποίων έχουν ολοκληρώσει τις πτυχιακές και μεταπτυχιακές τους σπουδές, ενώ το τρίτο είναι τεταρτοετής φοιτητής στο Ε.Μ.Π.