Θρυλικό το Rockwave Festival 1 & 2 Ιουλίου 2017, με Placebo & Evanescence στο Terra Vibe Park

Το Rockwave Festival 1 & 2 Ιουλίου 2017, ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο δυνατά που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια στο Terra Vibe Park.

Με Placebo & Evanescence στο κεντρικό stage, το Rockwave Festival γνώρισε δύο από τις καλύτερες εμφανίσεις της.

Οι Placebo, ένα από τα πιο σπουδαία groups  με ένα επετειακό show επ’ αφορμή των 20 χρόνων του συγκροτήματος, έδωσαν την 1η Ιουλίου 2017 τον καλύτερο τους εαυτό, χαρίζοντας στους fans μοναδικές μουσικές στιγμές! H σχέση των Placebo με το ελληνικό κοινό μοιάζει ερωτική. Από αυτές που το πέρασμα του χρόνου κάνει πιο έντονες τις αναμνήσεις και πιο παθιασμένες τις συναντήσεις!

Οι Evanescence πάντοτε θα βρίσκονται στη λίστα με τα αγαπημένα groups του ελληνικού κοινού. Το 1995 η Amy Lee μαζί με τον Ben Moody έμελλε να δημιουργήσει ένα από τα δημοφιλέστερα ροκ συγκροτήματα των 2000s. Έτσι λοιπόν στις 2 Ιουλίου 2017 το συγκρότημα από το Little Rock του Arkansas συνάντησε ξανά τους φανατικούς του οπαδούς στο TerraVibe Park, δίνοντας τον δικό τους τόνο στο Rockwave Festival.

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση των Anathema. Η ομορφιά, η ένταση, το δράμα, και οι νέες μουσικές κατευθύνσεις, όλα αυτά ενσωματωμένα στη συνθετική χημεία των Daniel, John και Vincent και στη μαγευτική φωνή της Lee Douglas απογείωσαν τη σκηνή του TerraVibe, την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Από τα χρόνια των Madrugada μέχρι το Lioness και την ραδιοφωνική υστερία του “Sleepwalking Man” και τόσων άλλων υπέροχων τραγουδιών ο Sivert Hoyem είναι ίσως ο αγαπημένος τραγουδιστής των Ελλήνων. Μια σχέση αμφίδρομη με το κοινό, που όσο τα χρόνια περνούν γίνεται πιο βαθιά και πιο δυνατή. Το Σάββατο 1η Ιουλίου, ο Sivert Hoyem έδωσε ένα show αντάξιο της δυναμικής του.

Οι συμμετοχές και του Σαββάτου 1 και της Κυριακής 2 Ιουλίου ήταν οι εξής:

Σάββατο 1η Ιουλίου

Terra Stage

Placebo

Sivert Hoyem

Fat White Family

The Last International Playboys

Vibe Stage

Cigarettes After Sex

Tango With Lions

She Tames Chaos

Amnesia Pills

Κυριακή 2 Ιουλίου

Terra Stage

Evanescence

Paradise Lost

Anathema

Epica

Vibe Stage

Gojira

Flogging Molly

Poem

Tardive Dyskinesia