Κάλεσμα του Βασίλη Γεωργόπουλου για στράτευση με την Λαϊκή Συσπείρωση

 

Αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα στις δύσκολες εποχές που ζούμε, θεωρώ ότι όχι μόνο δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι αλλά να δίνουμε το παρών σε μικρές και μεγάλες μάχες απέναντι σε συμφέροντα και πολιτικές που κάνουν μαύρη την ζωή του λαού μας.

Ειδικότερα για την περιοχή μας εάν θέλουμε:

  1. Να μη γίνουν ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ στην περιοχή μας.
  2. Να εξυγιανθεί πραγματικά ο ΑΣΩΠΟΣ ποταμός.
  3. Να μην εμπλουτίζεται με ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ και ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ο υδροφόρος ορίζοντας.
  4. Να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις των δημοτικών υπηρεσιών, της καθαριότητας, του ηλεκτροφωτισμού, του νερού, της παραλίας και των δασικών εκτάσεων.
  5. Να σταματήσουν τα πρόστιμα από τα διόδια και οι κατασχέσεις.
  6. Να υπάρξει διαχείριση των δημόσιων κονδυλίων υπέρ του λαού της περιοχής και όχι των ιδιωτικών συμφερόντων.
  7. Να εφαρμοστούν πολιτικές στήριξης των ευπαθών ομάδων, των νέων, των εργαζόμενων, των συνταξιούχων, των λαϊκών στρωμάτων…

…τότε στα πλαίσια αυτά θεωρώ ότι η στράτευση με την ΛΑΪΚΗ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σε τοπικό  και περιφερειακό επίπεδο είναι η καλύτερη επιλογή και τούτο έχει αποδειχθεί  τόσο στον δήμο μας, με σειρά προτάσεων και δράσεων υπέρ του λαού της περιοχής, όσο και σε άλλους δήμους όπως η Πάτρα όπου έχουν παρθεί μέτρα πραγματικής ανακούφισης για τον Πατραϊκό λαό, απέναντι σε επιχειρηματικά και άλλα συμφέροντα.

Σε ότι δε αφορά τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ το μόνο κόμμα χωρίς «ήξεις-αφίξεις» με σταθερές θέσεις και απόψεις υπέρ της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και ενάντια στην ΕΕ, που είναι η ρίζα του κακού για τα λαϊκά συμφέροντα, ήταν και παραμένει το ΚΚΕ.

Για όλα τα παραπάνω σας καλώ να στρατευτείτε μαζί μας στον αγώνα αυτόν και να ενισχύσετε αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ.

Με εκτίμηση, 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
 με την «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΩΡΩΠΟΥ»