Καραμανλής: Δεν ισχύουν τα σενάρια αποχώρησης, Πυκνώνει τις δημόσιες παρεμβάσεις του

Ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της “Άποψη τώρ@” όχι απλώς δεν αποχωρεί από την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά αντιθέτως ξεκινάει πορεία προς το λαό με ομιλίες εντός και εκτός συνόρων.
Ο Καραμανλής επιστρέφει ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει η Προεδρεία της Δημοκρατίας αλλά να σταθεί η χώρα στα πόδια της και να κλείσει ο κύκλος της οικονομικής κρίσης. Η χώρα να εισέλθει σε τροχιά ουσιαστικής ανάπτυξης με την προσέλκυση επενδύσεων αλλά και στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων.
Δηλώνει παρών στα πολιτικά δρώμενα και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να μιλήσει και από το βήμα της Βουλής για να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό. ‘Αλλωστε είναι ο πρωθυπουργός που πάντα μιλούσε τη γλώσσα της αλήθειας όσο σκληρή κι αν αυτή ήταν, όσο κι αν ενοχλούσε.
Ο κ. Καραμανλής αναμένεται να μιλήσει στις 27 Οκτωβρίου σε μεγάλη συγκέντρωση φίλων του στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης όπου αναμένεται κοσμοσυρροή καθώς οι πολίτες εκτιμούν την ειλικρίνεια του και την πολιτική πορεία του. Οι ιδέες του Καραμανλισμού είναι πάντα επίκαιρες και αυτές που έχτισαν τη Νέα Ελλάδα της μεταπολίτευσης.
Ακολούθως αναμένεται να μιλήσει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.
Ο Καραμανλής σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παίξει ρόλο εσωκομματικής αντιπολίτευσης αλλά αντιθέτως  να στηρίξει την πολιτική του μεσαίου χώρου μέσω δημόσιων παρεμβάσεων.