Κ.Ε.Δ.Ω.: Σεμινάριο Πιάνου με τον Σολίστα Δημήτρη Τουφεξή στο Δημοτικό Ωδείο Ωρωπού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δωρεάν διήμερο Σεμινάριο Πιάνου με τον διεθνώς διακεκριμένο Σολίστα, Μαέστρο & Καθηγητή Δημήτρη Τουφεξή, που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Ωρωπού το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, υπό την Αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ωρωπού (Κ.Ε.Δ.Ω.).

Ο Μαέστρος άκουσε προσεχτικά τους μαθητές, προσεγγίζοντας και συμβουλεύοντάς τους με μοναδικό και απόλυτα παιδαγωγικό τρόπο, ενώ οι καθηγητές είχαν τη ευκαιρία να ακούσουν θέματα που αφορούν τόσο την τεχνική του οργάνου, όσο και για την μουσική εκτέλεση. Τα παιδιά και οι γονείς ήταν ενθουσιασμένοι και εξέφρασαν το πόσο πολύ τους είχε εμπνεύσει ο αγαπητός αυτός καθηγητής.

Συγκλονιστική ήταν η ομιλία της κας Νόρας Ινεπέκογλου με θέμα «Διαχείριση άγχους σκηνικής παρουσίας στους μουσικούς και καλλιτέχνες παραστατικών τεχνών». Μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία, η οποία άγγιξε τους μαθητές, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ομιλήτρια και ταυτίστηκαν πλήρως με όλα όσα ανέφερε.

Το Σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την απονομή βεβαιώσεων στους συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν μαθητές και καθηγητές του Ωδείου. Τα έξοδα καλύφθηκαν ολοκληρωτικά από την Κ.Ε.Δ.Ω.

Θερμά συγχαρητήρια από τον Μαέστρο κ. Τουφεξή δέχθηκε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω.  Άγγελος Χατζηιωάννου, για την στήριξή του, καθώς και η  Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Χάνδρου Κωνσταντίνα για την άψογη, από όλες τις πλευρές, διοργάνωση. Συγχαρητήρια δέχθηκαν και οι δάσκαλοι, για την καθοδήγηση και διδασκαλία που προσφέρουν, όπως και τα τόσο ταλαντούχα παιδιά.

Δείτε την αποκλειστική δήλωση του Μαέστρου Δημήτρη Τουφεξή στην Άποψη τώρα:

Το σεμινάριο αυτό δικαιώνει το Δημοτικό Ωδείο για τη θέση που διακατέχει στο Δήμο, για αυτό ευχόμαστε να παραμείνει ως θεσμός και να γίνει κοιτίδα γνώσης και πολιτισμικής προσφοράς, που διαρκώς θα αναβαθμίζει το μουσικό και καλλιτεχνικό επίπεδο του Ωδείου.