Μάγεψαν οι αθλήτριες του ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου

Με μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Αυλώνα ο «Αθλητικός – Γυμναστικός Σύλλογος  Άλμα Ωρωπού», το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Ήταν μια συγκινητική βραδιά γιατί 120 αθλήτριες του Αθλητικού-Γυμναστικού Συλλόγου Άλμα Ωρωπού μάγεψαν το κοινό, καθώς παρουσίασαν ολιγόλεπτο πρόγραμμα από όλα τα τμήματα του Συλλόγου, τα οποία έχουν αθλήτριες από 3,5 έως 14 ετών, δείχνοντας ότι οι πολίτες του Δήμου Ωρωπού έχουν αγκαλιάσει τη ρυθμική γυμναστική και το Cheerleading. Ο Σύλλογος εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια του και ιδιαιτέρως στον Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θώμα Ρούσση για την αμέριστη συμπαράσταση του, καθώς και σε κάθε αρμόδιο της δημοτικής αρχής που στέκεται αρωγός στο πολύτιμο αθλητικό έργο του Συλλόγου.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να  παρουσιάσουν την σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο από την προπονήτρια κα Χριστίνα Αντάμοβα, οι προσπάθειες της οποίας αποδίδουν καρπούς, καθώς διαγράφεται ένα λαμπρό μέλλον για πολλές από τις νεαρές αθλήτριες οι οποίες θα μπορέσουν μελλοντικά να εξελιχθούν και να στελεχώσουν ακόμη και τα τμήματα των εθνικών ομάδων της χώρας μας.

Την παράσταση, με την εμφάνισή τους, έκλεψαν οι  αθλήτριες  Μικαέλα Ανδρεδάκη και Κατερίνα Αρβανίτη οι οποίες κατέκτησαν την 1η θέση στο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Cheerleading στις 18-19 Ιουνίου του 2016 στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου (τάε κβο ντο) κερδίζοντας το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Cheer Jazz. Μια νίκη που τους άνοιξε το δρόμο για το Παρίσι και τους έδωσε την ευκαιρία για την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Ανοιχτό Πρωτάθλημα Cheer Jazz κατακτώντας την 2η θέση στις 5 Νοεμβρίου 2016.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ Ευ. Ανδρεδάκης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Εμπορικού κόσμου που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, αλλά και τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στο Σύλλογο για να παραχθεί αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα αρμονίας και τεχνικής παρουσίας από όλες τις αθλήτριες.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος Αυλώνα κ. Χρήστος Σιδέρης βράβευσε τις δύο δεκάχρονες Πρωταθλήτριες και ο ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ απένειμε μετάλλια σε όλες τις αθλήτριες του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Ωρωπού κ. Αν. Γαζβινιάν, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γ. Παπαγιάννης και Ν.Τζεβελέκος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκουτσίου κ. Αδ. Δάβρης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου κα Άννα Φαρμακίδου-Οικονομάκου.