Μήνυμα κι ευχές του Δημάρχου Τανάγρας προς τους υποψηφίους των πανελλήνιων εξετάσεων

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων και τη σκέψη στραμμένη σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του τόπου μας, που δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα, έχοντας περάσει μέσα από μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο με την πανδημία, ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας στέλνει τις ειλικρινείς ευχές του:

  Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Μετά από τον πολύχρονο αγώνα και την επίπονη προσπάθεια που καταβάλλατε, καλείστε από Δευτέρα 15 Ιουνίου να δώσετε τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων διεκδικώντας μια θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Καταλαβαίνουμε την κούραση, το άγχος  και την αγωνία σας γι αυτήν σας την προσπάθεια, που την έχετε ταυτίσει με την ίδια τη ζωή και το μέλλον σας, ιδιαίτερα τη φετινή δύσκολη περίοδο που συνέπεσε με την προετοιμασία σας.

Όπως επίσης, καταλαβαίνουμε τον αγώνα που έχουν δώσει οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς σας να σταθούν δίπλα σας με κάθε τρόπο, για να στηρίξουν την προσπάθειά σας και να φτάσετε στη συμμετοχή σας στις Εξετάσεις.

Η ζωή όμως για όλους μας είναι μια διαρκής μάχη, ένας διαρκής αγώνας που απαιτεί δύναμη, θέληση και συνεχή προσπάθεια και τίποτα στη ζωή δεν είναι προβλέψιμο και δεδομένο.

Εύχομαι από καρδιάς, με επιμονή και υπομονή, να πετύχετε τους στόχους σας και να τα καταφέρετε. Προσπαθήστε να δώσετε τη «μάχη» σας χωρίς άγχος, γνωρίζοντας πως τα όνειρα δεν θα πρέπει να ξεκινούν και να τελειώνουν μέσα από την επιτυχία σας στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, γιατί στη ζωή θα σας δοθούν κι άλλες πολλές ευκαιρίες.

Με μεγάλο σεβασμό στην προσπάθειά σας, να γνωρίζετε πως ο Δήμος και προσωπικά ο ίδιος θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για σας δώσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Καλή δύναμη! Καλή επιτυχία!