Μία συγκινητική κίνηση: Ο Σεφερλής αγόρασε αυτοκίνητο στην Ασπασία που την πυροβόλησε ο πατέρας της

Ο Μάρκος Σεφερλής προχώρησε σε μία αξιέπαινη και άκρως συγκινητική πράξη.

Ο Έλληνας κωμικός, αγόρασε ένα ειδικό αυτοκίνητο στην Ασπασία από το Άργος, την κοπέλα που τον Αύγουστο του 2013 είχε πυροβολήσει ο ίδιος της ο πατέρας σε πλατεία, μέσα στο κέντρο της πόλης.

Ο Μάρκος Σεφερλής τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει, στις αρχές Μαρτίου, όταν είχε μιλήσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου είχε δεσμευτεί να βοηθήσει το άτυχο αυτό κορίτσι, το οποίο εδώ και χρόνια δίνει μάχη για τη ζωή.

Η Ασπασία έχει πάντα στο πλευρό της τη μητέρα της, Σπυριδούλα

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο ηθοποιός μίλησε ξανά στην εκπομπή, κάνοντας γνωστό πως αγόρασε στην Ασπασία το ειδικό αυτοκίνητο που χρειάζεται, ώστε να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της και να μπορεί να πραγματοποιεί με κάθε ασφάλεια τις θεραπείες της.

«Το ευχαριστώ είναι πραγματικά λίγο. Εύχομαι ο Θεός να σου δώσει πίσω διπλά την χαρά που δίνεις γενικότερα και την ελπίδα που έδινες σε εμάς. Εύχομαι να γίνεις παράδειγμα προς μίμηση», είπε χαρακτηριστικά και με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της Ασπασίας, Σπυριδούλα, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής, εξίσου συγκινημένος, ανέφερε πως «εγώ κάνω πάντα ό,τι μου λέει η ψυχή μου και εκείνη τη στιγμή αυτό μου είπε η ψυχή μου».

Πηγή: iefimerida.gr