Μεθυσμένος οδηγός εισέβαλε στο προαύλιο της Βουλής μετά από καταδίωξη

Από την Αττική Οδό ξεκίνησε η καταδίωξη. Ο μεθυσμένος έφτασε μέχρι τη Βουλή, όπου εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός.

Μία τρελή καταδίωξη, που ξεκίνησε από την Αττική Οδό και κατέληξε… στο προαύλιο της Βουλής, εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  ant1ews, αστυνομικοί εντόπισαν ένα ύποπτο όχημα στην Αττική Οδό και όταν περιπολικό έκανε σήμα στον οδηγό για να σταματήσει, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Συγκεκριμένα, η καταδίωξη ξεκίνησε περίπου στις 00:45 στην Αττική Οδό. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας ενημέρωσαν την τροχαία για έναν οδηγό που έχει ακινητοποιήσει το όχημα στα διόδια και προκαλεί προβλήματα. Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και βγήκε στην Λεωφόρο Κηφισιάς, όπου άρχισε η καταδίωξη.

Ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 59 ετών έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου στην συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη και προσέκρουσε σε κολονάκια. Ωστόσο, συνέχισε την ξέφρενη κούρσα του καταλήγοντας στο προαύλιο της βουλής. Εκεί οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και πέρασαν στον οδηγό χειροπέδες. Ο άνδρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.