Μεταγραφή «βόμβα»: Έφυγε από τον ΑΝΤ1 μετά από 27 χρόνια και πήγε στο ΟΝΕ

Στην κατάρτιση του… ρόστερ του προχωρά με γοργούς ρυθμούς το One Channel.

Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου. Μάλιστα ετοιμάζεται να βγάλει και πρόγραμμα μέσω της digea μέσα σε λίγο καιρό. Όπως έχει γίνει γνωστό, τα αθλητικά θα έχουν το δικό τους σημαντικό κομμάτι.

Θα βγουν μάλιστα και δύο αθλητικές εκπομπές από το κανάλι κάθε Σάββατο και Κυριακή. Στον αθλητικό τομέα έχουν ήδη ενταχθεί στο κανάλι ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο Μιχάλης Τσόχος και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Η τελευταία προσθήκη είναι αυτή του Νίκου Δελαγραμμάτικα.

Ο πολύπειρος ρεπόρτερ βρισκόταν στον ΑΝΤ1 επί 27 χρόνια ενώ τα τελευταία 4 χρόνια βρισκόταν εκτός τηλεόρασης. Ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το νέο επαγγελματικό του βήμα.

«Επιστροφή σε τηλεοπτικό σταθμό, μετά από απουσία 4 ετών. Το’ χει η μοίρα μου να είμαι στο νούμερο 1. Από τα 27 χρόνια στον Antenna νούμερο ένα, στο One. Πρώτα ο Θεός, αισθάνομαι ότι κάτι μπορώ να προσφέρω (και) στην τηλεόραση, καθώς τα (ισχυρά) προσωπικά κίνητρα είναι στο μυαλό και στη ψυχή μου, για τον εγωισμό και την υστεροφημία μου.

Συναντήθηκα με αγαπημένους συναδέλφους και ήδη δουλεύουμε όλοι μαζί, ώστε να προσφέρουμε ο καθένας ότι έχει καλύτερο. Οταν πάψεις να μάχεσαι και κοιτάς μόνο πίσω, κάτσε και γράψε …απομνημονεύματα και παράτα τα. Ε, με μόνο 40 χρόνια ( 38.5 αδιάκοπης ασφάλισης στο ίδιο Ταμείο ) στη δημοσιογραφία, δεν ήλθε ακόμα η ώρα. Να είστε καλά!» ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Επιστροφή σε τηλεοπτικό σταθμό, μετά από απουσία 4 ετών.Το' χει η μοίρα μου να είμαι στο νούμερο 1.Από τα 27 χρόνια…

Posted by Nikos Delagrammatikas on Thursday, October 24, 2019

dailymedia.gr