Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ του Δήμου Τανάγρας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τετραήμερο 5ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ του Δήμου Τανάγρας, χθες 30 Δεκεμβρίου στο Σχηματάρι, με μια υπέροχη συναυλία από τον Χάρη Παπασιδέρη και λαϊκό γλέντι με τον DJ Ηλία.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας ευχαρίστησε τον Εμπορικό Σύλλογο αλλά και τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΤ κ. Αλέξανδρο Ανυφαντή και τον Αντιπρόεδρο κ. Διομίδη Δριχούτη, για την πρωτοβουλία διοργάνωσης του Φεστιβάλ, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία και ευχήθηκε σε όλους ο νέος χρόνος να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ βραβεύτηκαν από τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Β. Περγάλια, τους Αντιδημάρχους κ. Ηλία Δημητρίου και την κα Μαρία Νίκα, τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΤ κ. Αλέκανδρο Ανυφαντή και τον Αντιπρόεδρο κ. Διομήδη Δριχούτη και τη Δημοτική Σύμβουλο κα Γωγώ Καμπιώτου, οι χορεύτριες του Συλλόγου «Γεώργιος Σχηματάρης», οι οποίες έχουν αποσπάσει πανελλαδικά πολλά βραβεία.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ελένη Ζαφειροπούλου, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σπύρος Σταμάτης, Ξενοφών Χαρίσης, Χρήστος Πέτρου και Νίκος Βρατσιώτης.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Συλλόγου Τροβάτο, όπου κέρασαν τους εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του Σχηματαρίου  τις πατροπαράδοτες τσιγαρίδες.

Οι διοργανωτές επεφύλαξαν και μια έκπληξη στα παιδιά, όπου μετά από κλήρωση μοίρασαν ένα ποδήλατο, ένα τάμπλετ και ένα διακοσμητικό Αγιοβασίλη φυσικού μεγέθους .

Αυτό που ξετρέλανε τους μικρούς φίλους του Φεστιβάλ ήταν το τρενάκι, όπου ο Δήμος έφερε στη πόλη για μια βόλτα κι έδωσε ένα άλλο χρώμα ανεβάζοντας τη διάθεση ‘ολων.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Πρόεδρο της ΔΗΚΕΤ κ. Αλέξανδρο Ανυφαντή και στον Αντιπρόεδρο κ. Διομήδη Δριχούτη, οι οποίοι διοργάνωσαν εκπληκτικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έδωσαν ζωή στην πόλη και χάρισαν μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι διασκέδασαν  και ένοιωσαν ότι αυτές οι μέρες είναι μέρες χαράς και ξεγνοιασιάς για όλους.