Μύκονος: Πάρτι με 500 άτομα, ναρκωτικά και… ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στην Μύκονο. Διοργανώθηκε πάρτι στη Φτελιά με πάνω από 500 καλεσμένους κι ενώ από αύριο Παρασκευή τίθενται σε εφαρμογή τα έκτακτα μέτρα στο νησί.

Συγκεκριμένα, μπορεί στη Μύκονο να έχουν επιβληθεί μέτρα για να περιοριστεί η πανδημία του κορονοϊού, όμως στο νησί των ανέμων τα πάρτι συνωστισμού – σε κάποιες περιπτώσεις – συνεχίζονται. Είναι χαρακτηριστικό ότι το βράδυ της Τετάρτης, έφτασαν στην τοπική Αστυνομία πληροφορίες ότι γίνεται πάρτι σε βίλα της Μυκόνου και έσπευσαν να κάνουν ελέγχους για να διασφαλίσουν ότι ο νόμος και τα μέτρα για τον κορονοϊό εφαρμόζονται.

Μάλιστα, στο πάρτι του συνωστισμού που έγινε στη Μύκονο, φαίνεται πως ένα ζευγάρι που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, φέρεται να έσπασε την καραντίνα και να πήγε να διασκεδάσει.

Πρόκειται για ζευγάρι από την Ισπανία που είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό και ήταν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο αναφοράς.

Σύμφωνα με το thetoc, το ζευγάρι συνελήφθη και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε χειροπέδες και τον υπεύθυνο της βίλας που διοργάνωσε το πάρτι.

Υπενθυμίζεται ότι από αύριο στη Μύκονο:

● Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως live πάρτι, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κ.λπ.

● Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

● Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

● Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Υπενθυμίζεται ότι είναι ήδη σε ισχύ η απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 της επομένης.