Οι αστυνομικοί του Τ.Α.  Ωρωπού με τον Άι Βασίλη μοίρασαν δώρα στο Ειδικό Δημοτικό Ωρωπού

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε, το πρωί της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου, τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ωρωπού.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α Ωρωπού μαζί με τον Αι Βασίλη επισκέφτηκαν και μοίρασαν δώρα και γλυκίσματα στους μικρούς μαθητές,  ενώ προσέφεραν και στο προσωπικό χρήσιμο υλικό για την λειτουργία του σχολείου.

Η Διευθύντρια του σχολείου κα. Βασιλική Τζόντζωρα ευχαρίστησε τον Διοικητή Αστυνόμο κ.  Αλέξανδρο Ξαρχουλάκο και όλο το προσωπικό του Τ.Α. Ωρωπού για την πρωτοβουλία τους που έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά και σε όλους τους δασκάλους του σχολείου, ευχόμενη καλές γιορτές  με υγεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

Από την μεριά του, ο Διοικητής Ασφαλείας εξήρε το έργο που γίνεται στο Ειδικό σχολείο και συγκεκριμένα στο κομμάτι της ειδικής αγωγής. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για εκπληκτικά παιδιά, με ειδικές ικανότητες και αξιέπαινους γονείς, αλλά και προσωπικό με ξεχωριστές ικανότητες, τονίζοντας ότι όταν όλα τα παιδιά πάνε μπροστά, άλλα πιο γρήγορα, άλλα πιο αργά, σημαίνει ότι  βρισκόμαστε στη σωστή πλευρά της κοινωνίας.

Ευχήθηκε με τη σειρά του χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!

Ήταν μια ακόμα κίνηση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης του Διοικητή και των στελεχών του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού. Μια αξιέπαινη πράξη που δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. Την ευαισθησία της προς τους πολίτες γιατί και αυτοί πέρα από εργαζόμενοι είναι και παιδιά μέσα από την ίδια την κοινωνία μας. Άνθρωποι που νοιάζονται για μας και την ασφάλεια μας.