Ομόφωνα ένοχος, ο προπονητής ιστοπλοΐας, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια-Οριακά αθώος για βιασμό

Ένοχο ομόφωνα έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον προπονητή ιστιοπλοΐας για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, κατ´ εξακολούθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ποινή κάθειρξης 13 ετών χωρίς ελαφρυντικά

Το δικαστήριο αθώωσε τον προπονητή κατά πλειοψηφία 4-3 για το αδίκημα του βιασμού κατ´ εξακολούθηση και τον απάλλαξε ομόφωνα για τις γενετήσιες πράξεις με ανήλικο λόγω απορρόφησης από το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον προπονητή ιστιοπλοΐας: Ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση-Βίαζε την αθλήτρια από τα 11α της

Μόλις ανακοινώθηκε η ετυμηγορία η μητέρα της καταγγέλλουσας αθλήτριας ξέσπασε σε κλάματα. Δίπλα στην αθλήτρια και τους γονείς της βρισκόταν και η Σοφία Μπεκατώρου.

Το δικαστήριο δεν υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας που είχε προτείνει προς το δικαστήριο την ενοχή του κατηγορουμένου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, ζητώντας την απαλλαγή του για την αποπλάνηση λόγω απορρόφησης από το βαρύτερο αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια.

Αυτή την ώρα γίνεται συζήτηση επί των ελαφρυντικών που ζητά ο κατηγορούμενος.