Ο Δήμος Τανάγρας προμήθευσε με self-test όλες τις σχολικές μονάδες για να καλύψει τις ελλείψεις

Με νέα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα ξεκίνησαν σήμερα τα σχολεία όλων των βαθμίδων. Δεδομένου των πολλών ελλείψεων self-test που παρατηρήθηκαν στα φαρμακεία, ο Δήμος Τανάγρας – και προσωπικά ο Δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας – με γρήγορα αντανακλαστικά και άμεσες ενέργειες, προέβη στην άμεση προμήθεια ικανού αριθμού test, τα οποία και παραδόθηκαν σήμερα το πρωί σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) για να καλυφθούν οι ελλείψεις.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας δήλωσε ότι:

“Με υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αντιλαμβανόμενοι το σημαντικό πρόβλημα ελλείψεων self-test που παρατηρήθηκε στα φαρμακεία, προβήκαμε άμεσα στην προμήθεια ικανού αριθμού self-tests τα οποία και παραδώσαμε σήμερα το πρωί σε όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο μας. Ο Δήμος παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσπαθεί να δίνει άμεσα λύσεις σε όλα τα προβλήματα τα οποία μπορεί να εμφανιστούν.  

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και ειδικά τους προέδρους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, που ανταποκρίθηκαν άμεσα και φρόντισαν να γίνει έγκαιρα η διανομή των test στα σχολεία. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη κατά της πανδημίας και θα ξεπεράσουμε κι αυτή τη δυσκολία.”