Ο Διονύσης Καμπιώτης εισηγητής στο σεμινάριο Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Αναγνώριση και “πέραν των συνόρων”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού κ. Διονύσης Καμπιώτης ήταν ένας εκ των εισηγητών του σεμιναρίου που διοργάνωσε, το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018,  το άτυπο Δίκτυο Αυτοδιοικητικών στο Μοσχάτο.

Στο σεμινάριο, 30 εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν θεματικές εισηγήσεις από έμπειρα στελέχη και να εκπαιδευτούν στην αναζήτηση λύσεων με γνώμονα την αναπτυξιακή κατεύθυνση.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Απόστολου Σιώκα, Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, ο οποίος παρουσίασε μία εισήγηση για την ολοκληρωμένη διαχείριση των πολιτιστικών θεμάτων.

Ο κ. Δ. Καμπιώτης, στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στο αναπτυξιακό πλάνο με βάση τον τουρισμό και εξειδικευμένα αναφέρθηκε στο παράδειγμά του από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκάλας Ωρωπού, όπου θήτευσε ως Πρόεδρος. Στη συνέχεια, σχολίασε ενδελεχώς θέματα πολιτικής στρατηγικής και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού.

Στο σεμινάριο, εισηγήσεις παρουσίασαν επίσης η κα Κορίνα Δαμουλιάνου, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας και ο κ. Γιώργος Κρικρής, Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Διονύσης Καμπιώτης έχει παρουσιάσει έντονη δραστηριότητα στις επαφές του με Αυτοδιοικητικούς ανά την Ελλάδα, αντλώντας εμπειρίες και καλές πρακτικές με σκοπό να τις εντάξει στην προγραμματική του πρόταση για τον Δήμο Ωρωπού.

Η προσπάθειά του έχει αναγνωριστεί και οι προσκλήσεις που δέχεται σε σημαντικές διοργανώσεις δείχνουν ότι έχει μπει για τα καλά στον χάρτη των προοδευτικών και ανερχόμενων προσώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση.