Ο ετήσιος χορός της ΝΕΟΣΩ και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε και πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της, σήμερα, η Νέα Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού (ΝΕΟΣΩ), στο κέντρο Χρήστος-Μαρίτσα.

Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Αθανασόπουλος και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρθηκαν στο έργο της ΝΕΟΣΩ, μέλη της οποίας είναι κατά κύριο λόγο Εξωραϊστικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Ωρωπού. Παράλληλα τόνισαν τη συμβολή της Νέας Ομοσπονδίας στη διευκόλυνση των κατοίκων στη σύνταξη του Κτηματολογίου.

Επίσης ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους και ο νέος χρόνος να υλοποιήσει τα όνειρα, τους στόχους και τις προσδοκίες όλων.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και στην ΝΕΟΣΩ να συνεχίσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο προς όφελος των πολιτών και της περιοχής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος,  μέλη της Δημοτικής Αρχής και της Αντιπολίτευσης, ο πρώην Δήμαρχος και Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Οικονομάκος ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Στέφανος Δάβρης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ..Δ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Μιχάλης Τόλιας, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Διονύσης Καμπιώτης, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, πρόεδροι συλλόγων, μέλη της Νέας Ομοσπονδίας, καθώς και φίλοι της.