Ο Ευ. Μεϊμαράκης στην Κεντρική ομιλία του Παν. Νίκα στο Ναύπλιο-Συνάντηση με την Ελένη Ζαφειροπούλου-Μουταφίδη

Δελτίο Τύπου

Παρουσία του επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη πραγματοποιήθηκε, Παρασκευή 10 Μαΐου, η κεντρική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, στο Ναύπλιο, κατά τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού του “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”.

Κατά την ομιλία του, ζήτησε ισχυρή εντολή για Νίκη του Συνδυασμού “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” στις εκλογές της 26ης Μαΐου, γιατί η νίκη του συνδυασμού του θα είναι νίκη για την Αργολίδα!

Ο Παναγιώτης Νίκας, ακολούθως, παρουσίασε τους 12 υποψήφιους με την “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” στην Εκλογική Περιφέρεια της Αργολίδας. Άνθρωποι με ήθος, γνώσεις, εμπειρία και ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά στο κοινό καλό.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χαιρετισμό από τον επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο οποίος είχε ολιγόλεπτη εγκάρδια συνομιλία με την υποψήφια, με το συνδυασμό του κ. Π. Νίκα, Περιφερειακή Σύμβουλο κα Ελένη Ζαφειροπούλου-Μουταφίδη, ο οποίος της ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές.