Ο Ν.Νικολόπουλος αντικαταστάθηκε στην Επιτροπή Θεσμών

11.11.2015

 

Αντικαταστάθηκε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ,για την ακρόαση του κ. Πανούση,  την προσεχή Τετάρτη 18 Νοεμβρίου,  ο Βουλευτής Ν. Νικολόπουλος  εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του.

Ο κ. Νικολόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει ότι «Αδυνατώ να αντιληφθώ γιατί αντικαταστάθηκα,  από μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ενώ  κατά την χτεσινή συνεδρίαση – ζήτησα να διαλευκανθούν οι καταγγελίες Πανούση . Η αλήθεια σώζει.

Και πρόσθεσε «Πρέπει όλα τα ντοκουμέντα να δουν το φως της δημοσιότητας. Πρέπει να απαντήσουν ο κ. Πανούσης και ο κ. Ρουμπάτης εάν ήσαν και αυτοί λειτουργοί του «βαθέος κράτους» ή εάν έχουμε να κάνουμε με απλά συμπτώματα μιας έρπουσας «μαφιοζοποίησης» της «δημόσιας ζωής». Τι εξυπηρετεί η αντικατάσταση μου ;»

Και καταλήγει «Ως Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος δηλώνω ότι με όλες μας τις δυνάμεις «θα βάλουμε πλάτη», ώστε ο Πρωθυπουργός να τα καταφέρει και να καθαρίσει  την «κόπρο του Αυγείου , όπως άλλωστε απαιτεί και ο Ελληνικός λαός».

Να σημειώσουμε ότι η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την κλήτευση του κ. Πανούση μετά από πρόταση του κ. Γ. Τραγάκη.