Ο παράξενος γάμος δύο γυναικών που δεν έχουν εpωτική σχέση μεταξύ τους

Αντάλλαξαν όρκους σε μια μικρή τελετή και δηλώνουν ότι ο δεσμός τους είναι βαθύτερος από τον ρομαντισμό

Μια ομοφυλόφιλη γυναίκα και μια ετεροφυλόφιλη που δηλώνουν «πλατωνικές αδελφές ψυχές» αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου χωρίς να έχουν σεξουαλικές επαφές.

Οι δύο γυναίκες, που είναι καλές φίλες, αποφάσισαν να παντρευτούν, καλώντας σε εκ νέου εκτίμηση του θεσμού του γάμου «χωρίς την ανάγκη για ρομαντισμό».

Η 30χρονη Deidre Olsen, που δηλώνει ομοφυλόφιλη, παντρεύτηκε τη φίλη της και μοντέλο Chiderah Sunny, 25 ετών.

Οι δύο κοπέλες, από το Τορόντο του Καναδά, ενώθηκαν με τα δεσμά σε μια «μικρή τελετή», όπως λένε, στις 25 Φεβρουαρίου 2021, δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους.

Το ζευγάρι ζει στο Βερολίνο και δεν έχει ερωτικές επαφές. Διέκριναν πως είχαν χημεία με το που γνωρίστηκαν και δεν σκόπευαν να αφήσουν το σεξ να τις χωρίσει.

Ήταν η straight Chiderah αυτή που έκανε μάλιστα την πρόταση γάμου στην Deidre. Μιλώντας στην Daily Mail, η Chiderah είπε: «Ήξερα ότι αγαπούσα την Deidre με το που μετακομίσαμε στο Βερολίνο. Όλα ήταν τόσο μαγικά».

Λέει πως με την καλή της νιώθει «αγάπη άνευ όρων», κάτι που την έκανε να αλλάξει άποψη για τον γάμο. «Δεν έχει τις βάσεις του στην ερωτική αγάπη», λέει για τον γάμο, «αντιθέτως, ο γάμος είναι για τη φιλία, τη συγχώρεση, την αγάπη και την επικοινωνία».

Το ζευγάρι αποκάλυψε πως αμφότερες ψάχνουν το εφήμερο σεξ αλλού, αυτό δεν επηρεάζει ωστόσο το πώς νιώθει η μία για την άλλη.

Είναι μάλιστα ανοιχτές για μια ενδεχόμενη εξέλιξη της σχέσης τους, ώστε να περιλαμβάνει και άλλα άτομα.

newsbeast.gr