Ο σύλλογος “Ερμής”  Ενεργοί Πολίτες Δηλεσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

 

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου,  ο Σύλλογος «Ερμής Ενεργοί Πολίτες» Δηλεσίου, στα γραφεία του.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Μίσσιος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και το 2019 να είναι  πραγματικά δημιουργικό για όλους. Ενώ αναφέρθηκε στο πολυσχιδές έργο που ανέπτυξε ο σύλλογος στην περιοχή του Δηλεσίου την χρονιά που πέρασε υπογραμμίζοντας ότι και τη νέα χρονιά θα συνεχίσει να προάγει ζητήματα της περιοχής αλλά και να καλλιεργεί τον πολιτισμό τα τοπικά ήθη και έθιμα.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας ευχήθηκε από την πλευρά του καλή χρονιά και το νέο χρόνο να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα των κατοίκων του Δηλεσίου.

Επεσήμανε δε ότι η δραστηριότητα του συλλόγου Ερμής Ενεργοί Πολίτες δείχνει ότι όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε και να βγάλουμε τη χώρα από τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Να δώσουμε χαρά και ελπίδα σε όλους. Ενώ εξήρε το έργο του Συλλόγου.

Τις ευχές του  για ένα δημιουργικό 2019 με υγεία και κάθε ευτυχία απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας κ. Γιώργος Ψυχογιός.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης, ο Αντιδήμαρχος Σχηματαρίου κ. Ηλίας Δημητρίου, μέλη της Δημοτικής Αρχής, της Αντιπολίτευσης και οι φίλοι του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος για την ενίσχυση του συλλόγου όπου κληρώθηκε μια τηλεόραση.