Πήγαν να με δολοφονήσουν – Σοκ για γνωστό ηθοποιό του Χόλιγουντ

Δολοφονική επίθεση με μαχαίρι καταγγέλλει ότι δέχθηκε γνωστός ηθοποιός, το όνομα του οποίου έχει βρεθεί στο επίκεντρο αποκαλύψεων για σεξουαλικά σκάνδαλα στο Χόλιγουντ.

Θύμα της επίθεσης, σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος αποκάλυψε , είναι ο Κόρεϊ Φέλντμαν, ο οποίος ανέβασε φωτογραφίες του από το νοσοκομείο στο Twitter, αναφέροντας ότι «Είμαι στο νοσοκομείο! Δέχθηκα επίθεση απόψε! Ένας άνδρας άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου μου και με κάρφωσε με κάτι! Ευτυχώς στο αυτοκίνητο ήμουν μόνο εγώ και η ασφάλειά μου, όταν μας πλησίασαν τρεις άνδρες. Μόλις η ασφάλειά μου αφαιρέθηκε για λίγο, ένα αυτοκίνητο εμφανίστηκε και δέχθηκα επίθεση. Είμαι καλά».

Ο Φέλντμαν, ο οποίος γνώρισε μεγάλες δόξες στις δεκαετίες του 1980 και 1990 ως παιδί και έφηβος ηθοποιός, μόλις ξέσπασαν τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ, προέβη σε καταγγελίες για κυκλώματα παιδοφιλίας και αποκάλυψε ότι ο στενός του φίλος Κόρεϊ Χάιμ είχε πέσει θύμα βιασμού.

Σε δεύτερο tweet του, o Φέλντμαν έγραψε ότι «δέχομαι απειλές σε όλα τα social media. Υπάρχει αυτή η “λυκοσυμμορία” και είμαι σίγουρος ότι η επίθεση είναι αποτέλεσμα αυτών των χυδαίων πράξεων. Έχω λόγους να πιστεύω ότι όλα συνδέονται μεταξύ τους», ωστόσο, σύμφωνα με το Fox News, η αστυνομία του Λος Άντζελες δεν επιβεβαίωσε ότι διεξάγεται έρευνα για την επίθεση κατά του ηθοποιού, παρότι ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η υπόθεση ερευνάται ως απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο ίδιος, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε, ισχυρίστηκε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του και ζήτησε τη βοήθεια των φανς του για να προσλάβει ασφάλεια.