Πλήθος κόσμου ευχήθηκε τα Χρόνια Πολλά στο Δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγάλια

Πλημμύρισε φέτος, από κόσμο, το Δημαρχείο Τανάγρας, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς 2023 στο Σχηματάρι,  για να ευχηθεί στο Δήμαρχο κ. Βασίλη Περγάλια τα Χρόνια Πολλά για την ονομαστική εορτή του αλλά και για το νέο χρόνο.

Η ονομαστική γιορτή του Δημάρχου Τανάγρας αποτελεί κάθε χρόνο, την Πρωτοχρονιά,  σημαντικό πολιτικό και κοσμικό γεγονός, καθώς συγκεντρώνει πλήθος πολιτικών προσώπων της ευρύτερης περιοχής αλλά και πλήθος κόσμου.

Τα δύο τελευταία χρόνια, λόγω της πανδημίας, έλειψε από τον κόσμο η ευκαιρία να ευχηθεί στο Δήμαρχο, για αυτό φέτος έσπευσαν περισσότεροι από ποτέ να δουν τον κ. Περγάλια και να του πουν τα χρόνια πολλά σφίγγοντας του το χέρι.

Αμέσως μετά την καθιερωμένη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, για το Νέο Έτος, στο Σχηματάρι, άνοιξαν οι πόρτες του Δημαρχείου και ο κ. Β. Περγάλιας υποδέχτηκε όλους όσους επιθυμούσαν να του ευχηθούν τα Χρόνια Πολλά.

Οι συνεργάτες του Δημάρχου είχαν ετοιμάσει μια υπέροχη Πρωτοχρονιάτικη ατμόσφαιρα για να τιμήσουν το κ. Β. Περγάλια, με πολλά εδέσματα και άφθονο τοπικό κρασί.

Ο Δήμαρχος, ο οποίος χαιρέτησε εγκάρδια όλους όσους τον επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν, αντάλλαξε ευχές και  δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί   μαζί τους.

Άφθονα τα εδέσματα αλλά και το τοπικό κρασί, όπως και τα δώρα που δέχτηκε, καθώς και τα τηλεφωνήματα από τον πολιτικό κόσμο, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και απλούς πολίτες.

Στο Δημαρχιακό κατάστημα Σχηματαρίου, για να τιμήσουν τον κ. Βασίλη Περγάλια, βρέθηκαν σύσσωμα τα μέλη της Δημαρχιακής Αρχής, μέλη της Αντιπολίτευσης, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Μπακομήτρος και κα Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Ωρωπού Γ. Γιασημάκης, ο Αντιδήμαρχος Ωρωπού Ανδρέας Γαζβινιάν, καθώς και πλήθος κόσμου.

Επίσης παρευρέθηκαν Εκπρόσωποι του Βιομηχανικού, Επιχειρηματικού και Εμπορικού κόσμου της Βοιωτίας, καθώς και Εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Αθλητικών Σωματείων του Δήμου Τανάγρας.