Πρόεδρος ομάδας και ποδοσφαιριστής διατηρούσαν ερωτική σχέση

Μια σχέση που δημιούργησε αίσθηση, μεταξύ του προέδρου της Ρούμπιο Νου Λούκε, Αντόνιο Γκονζάλες, και του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μπερνάτνο Καμπαγέρο, αποκαλύφθηκε στην Παραγουάη. Το ειδύλλιο στον σύλλογο της Β’ Κατηγορίας της χώρας είχε μείνει καλά κρυφό όλο αυτό το διάστημα, μέχρι που ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να πάει σε… άλλες πολιτείες.

Ο Γκονζάλες είχε… στα «ώπα – ώπα» τον Καμπαγέρο, καθώς του παρείχε «τα καλύτερα αυτοκίνητα, Mercedes Benz, Land Cruiser, Prado και Hilux. Ξαφνικά… τρελάθηκε και ήθελε να φύγει από την ομάδα. Βεβαίως, ο κάθε άνθρωπος κάνει κουμάντο στη ζωή του με τον τρόπο που εκείνος θέλει, αλλά στεναχωριέμαι γιατί του έδειξα στοργή και εκείνος δεν το εκτίμησε».

Ο ποδοσφαιριστής ήθελε να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα και να διεκδικήσει χρήματα επιπλέον από αυτά που προβλέπονταν στο συμβόλαιό του με την Ρούμπιο Νου Λούκε. Αυτό δημιούργησε τριβές στις σχέσεις των δύο ανδρών και εκεί ήταν που το μυστικό αποκαλύφθηκε από τον Καμπαγέρο. Το Διοικητικό συμβούλιο δεν τον πίστεψε και εκείνος έφερε το αποδεικτικό υλικό: μια φωτογραφία με τους δύο αγκαλιά στο κρεβάτι.

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Ο Μπερνάντο είναι ξεχωριστός για εμένα. Βρήκα καταφύγιο στην αγκαλιά του, αλλά τον προειδοποίησα ότι δεν θα με γελοιοποιήσει», τόνισε ο πρόεδρος της παραγουανικής ομάδας στην εφημερίδα «Hoy».

Παράλληλα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και δύο βίντεο με τον Γκονζάλες να αναφέρεται στην ιστορία και να τα βάζει με τον πρώην σύντροφό του για το πως του φέρθηκε.

Το συγκεκριμένο θέμα προκάλεσε μεγάλη συζήτηση στη λατινοαμερικάνικη χώρα.

E-Daily.gr