Στην τελική ευθεία η διοργάνωση για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Ωρωπού-Την ερχόμενη εβδομάδα η οριστική απόφαση

Χθες το απόγευμα της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου, αφού ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης σχετικά με τη διοργάνωση του 2ου Ημιμαραθώνιου Ωρωπού, η “Άποψη τώρ@” ενημέρωσε αναφορικά με όσα τέθηκαν υπό συζήτηση, καθώς και την ημερομηνία που προτάθηκε για τη διεξαγωγή του Ημιμαραθώνιου.

Σήμερα το πρωί, μετά από συνομιλία μας με την Κ.Ε.Δ.Ω., που είναι συνδιοργανώτρια, πληροφορηθήκαμε  ότι η αρχική ημερομηνία 29 Οκτωβρίου, που συζητήθηκε για τη διεξαγωγή του Ημιμαραθώνιου, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Ωρωπού, δεν έχει οριστικοποιηθεί και είναι ακόμα υπό συζήτηση, καθώς θα ληφθεί σοβαρά υπόψη η παράμετρος του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου.

Επίσης, όπως μας πληροφόρησε η Κ.Ε.Δ.Ω., είναι ακόμα υπό συζήτηση ο τρόπος με τον οποίο θα διεξαχθεί ο Ημιμαραθώνιος, η διοργάνωση και οι διαδρομές των αγώνων. Η τελική απόφαση για την ημερομηνία και τη διοργάνωση θα παρθεί την ερχόμενη Τρίτη, οπότε θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση.

Στην τελική ευθεία λοιπόν βρίσκεται η διοργάνωση και αναμένουμε να οριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε και ο φετινός Ημιμαραθώνιος Ωρωπού να προσελκύσει εκατοντάδες συμμετέχοντες και να γνωρίσει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία από τον περσινό. Και το 2017 ο παλμός της καρδιάς χτυπά στον 2ο Ημιμαραθώνιο Ωρωπού!