Το έπαθλο «Βησσαρίων Δημ. Σκαλαίου» απονεμήθηκε στον μαθητή Δημήτρη Καλπούζο

Το έπαθλο εις μνήμη «Βησσαρίωνος Δημ. Σκαλαίου» που έχει καθιερωθεί να δίνεται σε μαθητή που αρίστευσε στις πανελλαδικές εξετάσεις, δόθηκε εφέτος στο μαθητή του ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου Δημήτρη Καλπούζο.

Ο σπουδαστής  παρέλαβε την επιταγή του επάθλου σε σεμνή εκδήλωση που έγινε σε αίθουσα του ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου παρουσία των περήφανων γονιών του, Ευλαμπίας και Θεοδώρου, του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωρωπού Παναγιώτη Κιούση, του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Τοπικό Σύμβουλο Σκάλας Ωρωπού Δημήτρη Ελευθέρα, καθώς και μαθητών.

Ο αθλοθέτης του επάθλου Δρ. Δημήτριος Κων. Κούσιος υπέγραψε την επιταγή των 2.000 Ευρώ και την παρέδωσε στον σπουδαστή. Συγκέντρωσε 15.475 μόρια εισαγωγής εισήχθη στο Τμήμα Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με σειρά επιτυχίας 3 και πληροί απόλυτα όλους τους όρους καθιέρωσης του Επάθλου.

Η Τριμελής Επιτροπή του Επάθλου «Βησσαρίωνος Δημ. Σκαλαίου» αποτελείται από την διευθύντρια του ΕΑΠ Μαρκοπούλου Ωρωπού Ελπίδα Κουταμανίδου, την Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Εισοδίων Θεοτόκου Γερόντισσα Νυμφοδώρα και τον Αθλοθέτη του Επάθλου Δρ. Δημήτριο Κων. Κούσιο που είναι κάτοικος Μαρκοπούλου.

Συγχαρητήρια στο μαθητή, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς του και στον αθλοθέτη του επάθλου.