Η Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Δήμου Ωρωπού έκοψε την Βασιλόπιτά της

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στο ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων, η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής στον Δήμο Ωρωπού.

Στην πρώτη, μετά από χρόνια, πολιτική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στον Ωρωπό επικρατούσε ενθουσιασμός και η αισιοδοξία για ένα νέο ξεκίνημα ήταν διάχυτη. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στην κοπή της πίτας παρέστησαν όλοι, σχεδόν, οι υποψήφιοι στην Περιφέρεια Αττικής το οποίο παρουσιάζει ένα ενωτικό χαρακτήρα.

Το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωμένο και ο Πρόεδρος του Κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης επιδιώκει να φέρει στο προσκήνιο μια νέα ομάδα στελεχών, καταξιωμένων στην κοινωνία προσώπων, που θα δώσουν την μάχη των εκλογών με μεγάλες προσδοκίες. Ο στόχος στην Περιφέρεια Αττικής είναι το ΠΑΣΟΚ  να εκλέξει δύο βουλευτές. Κυρίως, όμως να θέσει τις βάσεις για μια νέα πορεία, όπου το ΠΑΣΟΚ θα είναι καταρχήν ο ρυθμιστής  των εξελίξεων θα επιστρέψει στην πολιτική σκηνή ως πρωταγωνιστής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Μαν. Χριστοδουλάκης, Γ. Σμέρος, Χρ. Ξενοκώστας, Σπ. Βρεττός, Σ. Κατσίγιαννη, Β. Αναστασίου, Έρση Κόκκοτα, Παν. Σαββίδη, Π. Ασπραδάκης, Λ.  Καραούλης. και Β. Κούργια, οι οποίοι έδειξαν να είναι μια ισχυρή ομάδα, που έχει γίνει παρέα και δίνουν από κοινού τη μάχη, πρώτα για το Κίνημα και μετά για την προσωπική τους επιτυχία.

Το Κίνημα εκπροσώπησε ο Γ. Ράπτης, Γραμματέας του Τομέα Επιστημόνων του ΠΑΣΟΚ και ο Γραμματέας της Ν. Ε. Β. Ανατολικής Αττικής  Μιχ. Χρυσοχοΐδης.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ  – Κίνημα Αλλαγής Ωρωπού  Δημ Ζαμπούρας, περιχαρής για την αθρόα συμμετοχή των στελεχών,   ευχαρίστησε όλους όσοι  παρέστησαν στην εκδήλωση και έδωσε το σύνθημα για ένα νέο ξεκίνημα του κόμματος στην περιοχή και σε όλη της Περιφέρεια Αττικής,ζητώντας «ο καθένας να δώσει τη δική του μάχη πόρτα  –  πόρτα για να γίνει το ΠΑΣΟΚ ισχυρό στην κοινωνία και να πρασινίσει και πάλι η Ελλάδα» όπως είπε.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές που έλαβαν το λόγο, καθώς και οι εκπρόσωποι των Τ.Ο. Αχαρνών και Διονύσου που παρέστησαν στην εκδήλωση.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην εκπρόσωπο για τα ΜΜΕ Ωρωπού της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής  Ωρωπού κα  Λούσυ Πέππα η οποία ήταν η ψυχή της εκδήλωσης και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της για την επιτυχία της.