2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Ωρωπού

Τον «2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Ωρωπού»συνδιοργάνωσαν, με ελεύθερη συμμετοχή, ο Γ.Α.Σ. Ωρωπού και η Κ.Ε.Δ.Ω. του Δήμου Ωρωπού, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή από μικρούς και μεγάλους που έλαβαν μέρος, τιμώντας τον αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο αγώνας ξεκίνησε με αφετηρία τη Λεωφόρο Σταδίου, Περιφερειακός Αγ. Κωνσταντίνου και τερματίστηκε στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας Ωρωπού, όπου και έγινε η απονομή των μεταλλίων.

Οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν στα 1.000 m οι μαθητές του Δημοτικού, στα 2.000m οι μαθητές του Γυμνασίου και στα 5.000m οι μαθητές του Λυκείου αλλά και οι ενήλικες.

Συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές για την εξαιρετική και υπεύθυνη διοργάνωση, στο ασθενοφόρο του Δήμου Ωρωπού που ήταν σε ετοιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του 2ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου και φυσικά σε όλους όσους αγωνίστηκαν με την ψυχή τους.

Πολύς κόσμος παρακολούθησε τον αγώνα με ενθουσιασμό και τίμησαν με την παρουσία τους, τους αγωνιζομένους, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Στέφανος Δάβρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Καυκόπουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης και η Πρόεδρος του Πνευματικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού κ. Βασιλική Βλάχου.

ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2

ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 3

ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 4

ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5

ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 6

ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 7

  ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 9

ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 8