20 χρόνια Νίκος Βέρτης! Καλοκαίρι 2023 με ένα tour υπερπαραγωγή σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ο Νίκος Βέρτης με ένα άκρως φαντασμαγορικό stage, με πολλά επίπεδα, που όμοιο του δεν έχει στηθεί ποτέ ξανά, υπόσχεται σε όλους μια  ξεχωριστή μουσική εμπειρία, με μελωδίες και ήχους που θα εντυπωσιάσουν, με φαντασμαγορικά σκηνικά αλλά με πάνω από όλα τη δική του μοναδική ποιότητα.

Ο Νίκος Βέρτης στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ανανεωμένος και κεφάτος με τα αγαπημένα τραγούδια του, την αμεσότητά του, άλλοτε παρέα με την ορχήστρα του άλλοτε με την κιθάρα του θα γίνει για άλλη μία φορά ένα με τον κόσμο, στον οποίο υπόσχεται να διασκεδάσει και να τραγουδήσει με την ψυχή του. Είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που δικό του κομμάτι έχει καταφέρει να περάσει τα 200 εκατομμύρια views στο Youtube. Και μιλάμε για το «Θέλω να με νιώσεις»!

«Αν είσαι ένα αστέρι», «Θέλω να  με νιώσεις», «Πες το μου ξανά», «Δεν με σκέφτεσαι», «Ένα ψέμα», «Θύμωσε απόψε η Καρδιά», «Γιατί το μετανιώνεις», «Φοβάμαι για σένα», «Πώς τολμάς», «Μεγάλα λόγια», «Πολύ απότομα Βραδιάζει», «Γιατί εγώ», «Όπου βγει», «Είσαι τρελή», είναι μόνο κάποια από τα τραγούδια με τα οποία ο αγαπημένος τραγουδιστής  θα μας κάνει να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε, να θυμηθούμε και να νιώσουμε ανεπανάληπτες στιγμές.

20 Χρόνια Νίκος Βέρτης
20 Χρόνια Επιτυχίες.
20 Χρόνια με Πάθος για την μουσική.
20 Χρόνια Ρυθμός και μελωδία.

Ο Νίκος Βέρτης, ο καλλιτέχνης που κατάφερε να κάνει τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πάνω από 300.000 θεατές στις ζωντανές εμφανίσεις του ετησίως! Με συναυλίες sold out στα πιο εντυπωσιακά γήπεδα και θέατρα ανά την υφήλιο όπως το Wembley, το Kodak Theatre, Mirage Las Vegas, και πολλά άλλα , έρχεται πλαισιωμένος από την πιο εντυπωσιακή παραγωγή, σε λίγες πόλεις ανά την Ελλάδα και εξωτερικό!! Όποιος δεν έχει δεί τον Νίκο Βέρτη LIVE δεν γνωρίζει απλά ποιός είναι !!

Πάτρα – Ιωάννινα – Αθήνα – Βελιγράδι – Ρόδος – Μπουργκάς – Καβάλα – Αλεξανδρούπολη – Χαλκιδική -Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη είναι οι σταθμοί που θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές , έτσι όπως ο ίδιος γνωρίζει.

Εδώ θα κάνεις την αγορά του εισιτηρίου σου;

https://www.viva.gr/tickets/music/tour/nikos-vertis-20-years-live-concerts/