25η Μαρτίου-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν και τι ώρες

Δρομολογιακές ρυθμίσεις είναι από χθες σε ισχύ και θα διαρκέσουν ως την Παρασκευή και στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η ΕΛ.ΑΣ προχωρά σε σειρά μέτρων γύρω από το κέντρο της Αθήνας, τα οποία είναι σε ισχύ από τις 6 το πρωί, με διακοπή κυκλοφορίας σε αρκετούς δρόμους, καθώς και απαγόρευση παρκαρίσματος σε αρκετά σημεία για σήμερα, Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021.

Όπως έκανε γνωστό, θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από τις 06:00 έως το τέλος της εκδήλωσης της 25ης Μαρτίου, καθώς και η κυκλοφορία τους από τις 15:00 στα εξής σημεία:

-Λ. Βασ. Αλεξάνδρου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Σοφίας και της οδού Ευφρονίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Όλγας και Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ιλισίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Μερκούρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Γεωργίου Β’ και Μιχαλακοπούλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Τροποποιήσεις και στα δρομολόγια του ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δρομολογιακές ρυθμίσεις είναι από χθες σε ισχύ και θα διαρκέσουν ως την Παρασκευή, στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Μετά από εντολή της αστυνομίας, τα δρομολόγια στη γραμμή του προαστιακού προς το Αεροδρόμιο, λόγω των μέτρων ασφαλείας κατά την άφιξη ξένων επισήμων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, αλλάζουν.

Οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού θα τερματίζουν/εκκινούν στο Κορωπί και δεν θα φτάνουν έως το Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στα διαστήματα:

25 Μαρτίου: 12.15-12.45, 14.15-15.45

26 Μαρτίου: 20.15-20.45

Την παρέλαση θα παρακολουθήσουν ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, ο πρόεδρος της Κύπρου, η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας και οι πρέσβεις Γαλλίας και Ηνωμένου Βασιλείου.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
 EUROKINISSI

news247.gr