26χρονος απατούσε την 24χρονη σύζυγό του με 72χρονη γιαγιά

 

Άφωνη έμεινε μια 24χρονη γυναίκα από τη Βρετανία όταν έμαθε ποια είναι το αντικείμενο του πόθου του συζύγου της, βλέποντας φωτογραφίες και βίντεο που της προσκόμισε ο ιδιωτικός ντετέκτιβ που είχε προσλάβει για να τον παρακολουθήσει.

Συγκεκριμένα, μετά το πρώτο σοκ της συνειδητοποίησης ότι ο 26χρονος σύζυγός της την απατά πριν κλείσουν ένα χρόνο γάμου, η Βρετανίδα είχε να “χωνέψει” και το γεγονός ότι η ερωμένη ήταν μια 72χρονη με δύο παιδιά και τέσσερα εγγόνια.

Η 24χρονη από το Μπέρμιγχαμ μοιράστηκε την ιστορία της γράφοντας στην ιστοσελίδα Birmingham Live, υπό το ψευδώνυμο Λίντσεϊ.

Όπως αποκάλυψε, υποπτεύτηκε τον 26χρονο επειδή έγινε απόμακρος και άρχισε να αργεί όλο και πιο πολύ να επιστρέψει τα βράδια στο σπίτι τους, λέγοντας ότι έπρεπε να μείνει περισσότερο στη δουλειά. Έτσι, απευθύνθηκε στην εταιρεία του ιδιωτικού ντετέκτιβ Κάρτερ Χάρις, ζητώντας του να ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβαινε.

Ο Χάρις και οι συνεργάτες του ανακάλυψαν ότι ο 26χρονος ήταν ενεργό μέλος σε ιστοσελίδες γνωριμιών, αναζητώντας σεξουαλικούς παρτενέρ στην κατηγορία των ηλικιωμένων γυναικών!

Γρήγορα, τον έπιασαν στα πράσα με την 72χρονη ερωμένη του σε δωμάτιο ξενοδοχείου, με το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο που παρουσίασε ο Χάρις στη σύζυγο να μην αφήνουν καμία αμφιβολία για τη φύση της σχέσης του νεαρού και της γιαγιάς.

Παρά τα όσα συνέβησαν, η 24χρονη δεν ζήτησε ακόμα διαζύγιο, καθώς δηλώνει σοκαρισμένη.

topnews.gr