3χρονη έκλεινε την πόρτα του δωματίου της με παιχνίδια για να μην την βιάσουν ξανά

Ένα μωρό που βιάστηκε επανειλημμένα από έναν παιδεραστή συγκλονίστηκε τόσο πολύ, που έφραξε την πόρτα του δωματίου του με παιδικά παιχνίδια.

Ο Άντονι Μόργκαν φυλακίστηκε για 16 χρόνια τον Μάρτιο του 2017 για τον βιασμό του πρώτου του θύματος όταν ήταν 6 ετών. Ο εξαρτημένος από τα ναρκωτικά παιδεραστής πήρε άλλα 4 χρόνια ποινή για μια «εκστρατεία βιασμού» που έκανε. Ωστόσο, ο 42χρονος ξαναβρέθηκε στο δικαστήριο όταν κατηγορήθηκε για τον βιασμό ενός κοpιτσιού 3 ετών.

Ο Ρόμπερτ Τζόουνς, συνήγορος υπεράσπισης, ανέφερε ότι το τελευταίο του έγκλημα ήρθε στο φως όταν η μικρή άρχισε να δείχνει «σημάδια σeξουαλικής συμπεριφοράς.»

«Είναι προφανές ότι η μικρή συμπεριφερόταν με έναν τρόπο που έδειχνε μακροχρόνια κακοποίηση. Προσπαθούσε να φράξει την πόρτα του δωματίου της με τα παιχνίδια της και αναστατωνόταν σε πολλές περιστάσεις», ανέφερε ο Τζόουνς.

Ο 42χρονος παραδέχθηκε την κακοποίηση και ανέφερε ότι έδινε γλυκά στην μικρή και μετά την απειλούσε για να μην πει τίποτα σε κανέναν. Ο Μόργκαν παραδέχτηκε ότι είχε βιάσει το πρώτο του θύμα πάνω από 225 φορές και της προσέφερε παγωτό και άλλα γλυκά με αντάλλαγμα το σεξ.

Τελικά, η μικρή μίλησε για την κατάσταση σε έναν ενήλικα και του εκμυστηρεύτηκε ότι αυτή η κατάσταση συνέβαινε από τότε που μπορούσε να θυμηθεί τον εαυτό της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[dailymail]