30 χρόνια μετά τον χωρισμό: Τάνια Τσανακλίδου – Άλκης Κούρκουλος “ξανά μαζί”, η τεράστια διαφορά ηλικίας τους

Θυμήθηκαν τα παλιά η Τάνια Τσανακλίδου και ο Άλκης Κούρκουλος μετά την τυχαία συνάντησή τους στα παρασκήνια συναυλίας στο Ηρώδειο.

Στις δημόσιες εμφανίσεις που απαθανατίζει ο φακός των φωτογράφων συνήθως οι επώνυμοι είναι στημένοι, συγκρατημένοι. Ωστόσο, η συνάντηση της Τάνιας Τσανακλίδου και του Άλκη Κούρκουλου έγινε σε πολύ διαφορετική ατμόσφαιρα, φορτισμένη από συναισθήματα.

Οι δυο τους προσέφεραν μια σειρά από τρυφερά ενσταντανέ που θυμίζουν το παλιό ειδύλλιο μεταξύ της τραγουδίστριας και του ηθοποιού.

Συναντήθηκαν σε μια συναυλία στο Ηρώδειο, στα παρασκήνια, και αντάλλαξαν, εκτός από βλέμματα γεμάτα αγάπη, και μια σφιχτή αγκαλιά.

Η Τάνια Τσανακλίδου σε παλαιότερη συνέντευξη είχε μιλήσει για αυτή τη σχέση, που αψηφούσε μάλιστα τη διαφορά ηλικίας, αν και όταν την έζησε η ίδια, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, βασανιζόταν από τα κοινωνικά ταμπού και τα ηλικιακά στερεότυπα.

«Από τα 35 μου μέχρι τα 40, όσο κράτησε η σχέση μου με τον Άλκη, τεσσεράμισι χρόνια περίπου. Ντράπηκα που είχα σχέση με έναν άνδρα, ένα αγόρι, την ίδια ώρα που έβλεπα να έχουν κρεμάσει τα μούτρα μου», είχε πει.

Δείτε την τρυφερή στιγμή της Τάνιας Τσανακλίδου με τον Άλκη Κούρκουλο

Τάνια Τσανακλίδου

enimerotiko.gr