Εκατοντάδες πολίτες ευχήθηκαν τα Χρόνια Πολλά στο Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια στο Δημαρχείο Σχηματαρίου

Πλημμύρισε από κόσμο το Δημαρχείο Τανάγρας, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Σχηματάρι,  για να ευχηθεί στο Δήμαρχο κ. Βασίλη Περγάλια τα Χρόνια Πολλά για την ονομαστική εορτή του, αλλά και το νέο χρόνο.

Αμέσως μετά την καθιερωμένη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, για το Νέο Έτος, στο Σχηματάρι, άνοιξαν οι πόρτες του Δημαρχείου και ο κ. Β. Περγάλιας δέχτηκε όλους όσους επιθυμούσαν να του ευχηθούν τα Χρόνια Πολλά.

Οι συνεργάτες του Δημάρχου είχαν ετοιμάσει μια υπέροχη Πρωτοχρονιάτικη ατμόσφαιρα για να τιμήσουν το κ. Β. Περγάλια, με πολλά εδέσματα και άφθονο τοπικό κρασί.

Ο Δήμαρχος, ο οποίος χαίρει μεγάλης εκτίμησης και στήριξης από τους πολίτες του Δήμου Τανάγρας για το έργο του κατά τα τρία αυτά χρόνια της Δημαρχιακής θητείας του,  χαιρέτησε εγκάρδια όλους όσους τον επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν και δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί   μαζί τους.

Άφθονο τα εδέσματα αλλά και το τοπικό κρασί, όπως και τα δώρα που δέχτηκε, καθώς και τα τηλεφωνήματα από τον πολιτικό κόσμο, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και απλούς πολίτες.

Στο Δημαρχιακό κατάστημα Σχηματαρίου, για να τιμήσουν τον κ. Βασίλη Περγάλια, βρέθηκαν σύσσωμα τα μέλη της Δημαρχιακής Αρχής, μέλη της Αντιπολίτευσης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας κ. Γ. Ψυχογιός,  ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Αναστασίου, ο πρώην Βουλευτής Βοιωτίας κ. Μιχ. Γιαννάκης, ο Διοικητής της 114 Π.Μ. κ. Γ. Κυριάκου, οι Δήμαρχοι Ηρακλείου κ. Νίκος Μπάμπαλος, Διρφύων – Μεσαπίων κ. Γιώργος Ψαθάς, Φυλής κ. Χρ. Παππούς και ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπίων κ. Σπύρος Μέξης.

Επίσης παρευρέθηκαν Εκπρόσωποι του Βιομηχανικού, Επιχειρηματικού και Εμπορικού κόσμου της Βοιωτίας, καθώς και Εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Αθλητικών Σωματείων του Δήμου Τανάγρας.