4η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ & 2ος ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ & KING GEORGE

μαζί για τα Παιδιά του Κόσμου & υποσχεση ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ

Τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George, στο πλαίσιο των ενεργειών Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης υποστηρίζουν το φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Starwood EAME Road to Awareness (R2A) για τα παιδιά.

Το Road to Awareness είναι ένα πρόγραμμα της Starwood μέσω του οποίου τα Ξενοδοχεία που συμμετέχουν στην Ευρώπη  προσπαθούν με διάφορες ενέργειες να συγκεντρώσουν χρήματα με σκοπό να ενισχύσουν το έργο της UNICEF.

Σε μία κοινή προσπάθεια με το Ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort διοργανώθηκε η 4η Ποδηλατοδρομία 2016 (4th Bike Ride 2016), στην Αθήνα στις 06/11/2016 και η 2η στη Ρόδο στις 23/10/2016.  Παράλληλα διοργανώθηκε και ο 2ος Καθαρισμός Παραλίας στην Παραλία του Ωρωπού, ως μέρος του προγράμματος της Starwood Together as One. Εθελοντές Εργαζόμενοι με όρεξη κι ευαισθησία συμμετείχαν για καλό σκοπό.

Οι βασικοί στόχοι των δραστηριοτήτων αυτών ήταν η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος στην Εταιρία μας και η υποστήριξη ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Κύρια μηνύματά μας:

  • “Τα παιδιά αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και μπορούμε κι εμείς να τα βοηθήσουμε!”
  • ‘’Καθαρίζουμε τις Ελληνικές θάλασσες και ακτές και Δίνουμε Υπόσχεση να τις κρατάμε καθαρές!’’.

Για την ενίσχυση του έργου της UNICEF θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες των Ξενοδοχείων μας και όλους τους συναδέλφους για την πολύτιμη συνεισφορά τους, καθώς επίσης και την ομάδα εθελοντών Εργαζομένων των Ξενοδοχείων μας που πήρε μέρος στην ποδηλατοδρομία και τον Καθαρισμό Παραλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε:

Χριστίνα Παπαθανασίου

Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Βασ. Γεωργίου Α’ 1,  105 64, Αθήνα

τηλ. 210 3330814 – fax: 210 3330801

e-mail: Christine.Papathanassiou@luxurycollection.com,

www.luxurycollection.com/grandebretagne

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Μ. ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ-KING GEORGE