5χρονη βγαίνει ζωντανή κάτω από το τρένο που έπεσε ο πατέρας της και έδωσε τέλος στη ζωή του

Απίστευτη στιγμή – Αληθινή ιστορία: Ένας 45χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του. Ωστόσο, ήθελε να πάρει μαζί του και την 5 ετών κόρη του. Για καλή τύχη του παιδιού, το ίδιο δεν έπαθε κάτι. Αντιθέτως, κατάφερε να βγει ζωντανή.

Η συγκεκριμένη ιστορία είναι μια αληθινή ιστορία, ένα θαύμα. Μόνο αυτό μπορεί να πει κάποιος, ο οποίος παρακολουθεί το κορίτσι να απεγκλωβίζεται από το κάτω μέρος του τρένου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από τρεις ημέρες (σ.σ. Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου του 2019) και πιο συγκεκριμένα, το πρωί. Ο 45χρονος έπεσε στις γραμμές την κατάλληλη στιγμή, όμως, η μικρή του κατάφερε να σωθεί και στη συνέχεια να απεγκλωβιστεί.

 

Ένας από τους άνδρες που απεγκλώβισαν τη μικρή, ο Σέζαρ Ντομίνγκεζ, ανέφερε: «Όταν άκουσα το κλάμα της, ήταν σα να άκουγα την κόρη μου. Ο πατέρας της δεν έπεσε κατά λάθος. Δεν τον έσπρωξε κάποιος. Ήταν κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ στην ζωή μου».

 

Οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ έχουν αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης. Όσον αφορά τη μικρή, είναι καλά στην υγεία της, ενώ δεν φέρει κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

enimerotiko.gr