Με επιτυχία η συγκέντρωση του Κ.Κ.Ε. στο «Σαπανίδειο»

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 έγινε η συγκέντρωση του Κ.Κ.Ε. στο «Σαπανείδιο» στη Σκάλα Ωρωπού με καλεσμένους τους Υποψήφιους Βουλευτές Περιφέρειας Αττικής κ.κ. Δήμο Κουμπούρη και Μιχάλη Χασιώτη.

Πολύς κόσμος, στελέχη αλλά και φίλοι του Κόμματος παρακολούθησαν με ενδιαφέρον του δύο ομιλητές βρίσκοντας απαντήσεις για τις λύσεις που προτείνει το Κ.Κ.Ε. σχετικά με την αδιέξοδη κατάσταση της χώρας. Ο λόγος δόθηκε πρώτα στον φιλοξενούμενο υποψήφιο κ. Δ. Κουμπούρη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. και Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Ελλάδας, ο οποίος ανέλυσε την ιμπεριαλιστική πολιτική των μονοπωλίων που απομυζούν τον λαό. Ο κ. Δ. Κουμπούρης έκανε λόγο για ισχυρή αντιπολίτευση υπέρ του λαού, που δεν θα την κάνεις παρά μόνο το Κ.Κ.Ε. Για αυτό χρειαζόμαστε ένα ισχυρό Κ.Κ.Ε. μέσα στην Βουλή, ώστε να δώσουμε την μάχη με αποφασιστικότητα.

Στη συνέχεια ο Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού και Επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού», που οδεύει προς της εκλογές ως Υποψήφιος Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής με το Κ.Κ.Ε. κ. Μιχάλης Χασιώτης, απεύθυνε τον χαιρετισμό του σε όσους παρευρέθηκαν και μίλησε δυναμικά εμψυχώνοντας τον κόσμο να συνεχίσει τον αγώνα. Μίλησε για τις φρούδες ελπίδες που υπόσχονται στον λαό τα υπόλοιπα κόμματα που διεκδικούν την εξουσία υποταγμένα στις αντιλαϊκές προσταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που καταπατά τα εργατικά δικαιώματα και εξαθλιώνει το βοιωτικό επίπεδο του λαού.

Ο Μιχάλης Χασιώτης είναι νέος, αγωνιστής και πρωτοπαλίκαρο σε κάθε αγώνα υπέρ του λαού. Τα χρόνια που δρα ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει πως τίποτα δεν τον σταματά μπροστά στην υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων. Τον διακρίνουν το ήθος, η συνέπεια των λόγων του και η πολιτική καθαρότητα, έτσι ακριβώς όπως αρμόζει σε έναν γνήσιο Κομμουνιστή που τιμά τους αγώνες του Κόμματος για ελευθερία και ανεξαρτησία.

«Την επόμενη μέρα επειδή όλοι πάνε με όλους, πανίσχυρο Κ.Κ.Ε. για να τους χαλάσουμε τα σχέδια και ο λαός μας να γίνει αφέντης σε έναν τόπο που έχει τα πάντα» είναι το μήνυμα του Μιχάλη και ανοίγει πρώτος τον δρόμο για να τον περπατήσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, διεκδικώντας το δίκιο του λαού.