67χρονη αφέντρα αναγκάζει τους άντρες να ντύνονται υπηρέτριες και να της καθαρίζουν το σπίτι

Η ντομινατρίξ που είναι γνωστή με το όνομα Σέρι Λέβερ αποκάλυψε ότι αποφάσισε να γίνει αφέντρα μετά το διαζύγιό της.

Η 67χρονη πλέον χωρισμένη Σέρι αποφάσισε να κάνει μια πρωτότυπη επαγγελματική επιλογή 6 χρόνια μετά το διαζύγιό της.

Η Σέρι μετέτρεψε ένα δωμάτιο στο σπίτι της σε «δωμάτιο φετίχ» και χρεώνει 135 την ώρα τους άντρες που θέλουν να γίνουν οι σκλάβοι της. Μάλιστα, η Σέρι ντύνει τους πελάτες και καμαριέρες και τους αναγκάζει να της καθαρίσουν το σπίτι.

«Απολαμβάνω την ζωή μέσα από το άλτερ έγκο μου. Επειδή είναι 67 ετών δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να βγάζω λεφτά κάνοντας την αφέντρα στους άντρες ενώ φοράω την δερμάτινη στολή μου», ανέφερε η Σέρι.

«Οι περισσότερες γυναίκες της ηλικίας μου έχουν πάρει σύνταξη αλλά για μένα η ζωή τώρα άρχισε», πρόσθεσε. Η Σέρι έχει βγει ήδη στην σύνταξη αφού εργαζόταν ως σεφ. Με την καινούργια της καριέρα αποφάσισε να ασχοληθεί μετά την στιγμή που παρακολούθησε ένα ντοκιμαντέρ για το τηλεφωνικό σeξ.

«Οι πελάτες μου είναι από 19 από 84 ετών. Τους έχω τιμωρήσει όλους από δικηγόρους μέχρι χειρουργούς», δήλωσε η Σέρι.  «Οι άντρες με επισκέπτονται γιατί θέλουν να χαλαρώσουν και εγώ τους βοηθάω να απελευθερώσουν την ένταση. Εγώ τους παρέχω επαγγελματικές υπηρεσίες και αυτοί λατρεύουν αυτό που κάνω», ανέφερε η Σέρι.

«Κάποιοι από τους υποτακτικούς μου είναι ήδη παντρεμένοι αλλά δεν νιώθω ενοχές γιατί δεν κάνουμε σeξ. Τώρα δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς τους υποτακτικούς μου. Μου αρέσει που μπορώ να τιμωρώ άντρες», πρόσθεσε.

Credit: HotSpot Media
Credit: HotSpot Media
Credit: HotSpot Media
Credit: HotSpot Media
Credit: HotSpot Media
Credit: HotSpot Media

ladbible.com