7 νεκροί από ανεξέλεγκτους πυροβολισμούς άνδρα στους δρόμους Μίσιγκαν

21.2.2016

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν, όταν άγνωστος άνδρας βγήκε στους δρόμους του Μίσιγκαν και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, σύμφωνα με τον σερίφη του Καλαμαζού.

Ο Πολ Ματίας δήλωσε στο NBC «Φαίνεται ότι αντιμετωπίζουμε το χειρότερο σενάριο. Κάποιος οδηγεί στους δρόμους και πυροβολεί» και πρόσθεσε ότι οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε τρία σημεία και τα θύματα δεν φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους. Ο ύποπτος περιγράφεται ως 50χρονος λευκός άνδρας, που οδηγεί ένα όχημα σκούρου χρώματος.

Από ένα κτίριο διαμερισμάτων, όπου μία γυναίκα πυροβολήθηκε αρκετές φορές, ξεκίνησε η έρευνα της αστυνομίας. Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Περίπου τρεις ώρες αργότερα, η αστυνομία κλήθηκε σε μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων όπου δύο άτομα είχαν τραυματιστεί θανάσιμα από πυροβολισμούς και ένας ακόμη ήταν τραυματίας.

Η κλίση για το τρίτο περιστατικό, ήρθε αμέσως μετά καταγγέλλοντας πυροβολισμούς σε πάρκινγκ κοντά σε εστιατόριο, όπου τέσσερα άτομα έπεσαν νεκρά από τα πυρά του δράστη και ένα ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό, ο ύποπτος βγήκε από το αυτοκίνητο και είχε σύντομη συνομιλία με ανθρώπους σε δύο άλλα οχήματα. Μετά από λίγα λεπτά, «άδειασε το όπλο του στα δύο αυτοκίνητα», όπως ανέφερε ο σερίφης.

Η αστυνομία εικάζει ότι πίσω από αυτά τα περιστατικά βρίσκεται το ίδιο άτομο.