72χρονη γιαγιά παντρεμένη με 19χρονο δηλώνει ότι βρήκε την αληθινή αγάπη

Μία 72χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός 19χρονου άντρα, ο οποίος υποστηρίζει ότι ποτέ δεν του άρεσαν οι νεαρότερες γυναίκες.

Η Αλμέντα Ερέλ ερωτεύθηκε τον άντρα της, Γκάρι Χάρντγουικ σε ένα πάρτι γενεθλίων. Μετά από 2 εβδομάδες ραντεβού ο Γκάρι ζήτησε από την Αλμέντα να τον παντρευτεί παρά τα 53 χρόνια που τους χωρίζουν.

Almeda and Gary, who have now been married for two years, say they're still happier than ever

Ο Γκάρι που είναι πιο νέος από τα εγγόνια της 72χρονης χαρακτηρίζει τον εαυτό του «πολύ ώριμο για την ηλικία του.»

Ο 19χρονος μόλις είχε χωρίσει από μια άτυχη σχέση με μια 77χρονη. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και 2 χρόνια αναφέρει ότι είναι ακόμα πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Ωστόσο, παραδέχονται ότι δεν έχουν αποδεχτεί όλοι την σχέση τους.

The couple, who have a 53-year-old age gap, fell in love at a birthday party two years ago 

Η 72χρονη Αλμέντα και ο 19χρονος Γκάρι. «Αν αγαπάς κάποιον, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Είμαι πολύ ευτυχισμένη στον γάμο μου εδώ και 2 χρόνια και έχω βρει την αδελφή ψυχή μου. Μόλις τον είδα τον ερωτεύθηκε», ανέφερε η 72χρονη.

Despite insisting they're happy, the couple (pictured with Almeda's grandchildren) admit that not everyone in the family approved of the relationship 

Ο Γκάρι (δεξιά) μαζί με τα 6 εγγόνια της γυναίκας του. «Το πρώτο πράγμα που με προσέλκυσε στην Αλμέντα ήταν τα πανέμορφα μπλε μάτια της. Είναι πάντα γελαστή και επικοινωνιακή.

Almeda (pictured with Gary, far right, and her grandchildren) has six grandchildren, including one who is older than Gary 

Η χημεία μας είναι απίθανη. Όλα πάνω της μου τράβηξαν την προσοχή από την πρώτη μέρα που την γνώρισα», ανέφερε ο 19χρονος.

«Δεν νιώθω ότι χάνω κάτι από την ζωή μου επειδή είμαι παντρεμένος με την Αλμέντα», ανέφερε ο 19χρονος.

Almeda says she is confident that she'll remain with husband Gary for the rest of her life 

«Ποτέ δεν μου άρεσαν οι νεότερες γυναίκες. Ακόμα και όταν ήμουν 13 και 14 μου άρεσαν οι μεγαλύτερες γυναίκες. Όταν το είπα στην γιαγιά μου που με μεγάλωσε δεν ήξερα πως θα το πάρει, αλλά μας αποδέχτηκε», ανέφερε ο Γκάρι.

Almeda describes Gary as his 'true soul mate', adding that age is just a number 

«Πολλοί άνθρωποι περιμένουν πολλά χρόνια για να παντρευτούν και όλοι έχουν διαφορετικές απόψεις για τους γάμους που γίνονται γρήγορα. Την πρώτη φορά που κάναμε έρωτα ήταν την πρώτη νύχτα του γάμου μας. Ήταν καταπληκτική εμπειρία. Υπήρχε μια βαθιά σύνδεση ανάμεσά μας», ανέφερε ο 19χρονος.

Gary said it was love at first sight for him, explaining that the first thing that attracted him to Almeda was her 'beautiful, gorgeous blue eyes'

Το ζευγάρι παραδέχεται ότι πολλοί διαφωνούν με την σχέση τους και κυρίως το γιος της Αλμέντα που σταμάτησε να της μιλάει μετά τον γάμο της.

Almeda has previously described how she had been struggling to cope with the death of her first husband Donald and her eldest son Robert, 45, when she met Gary, then 17 

«Τον αποκάλεσα παππού μια φορά και ήταν πολύ αστείο. Πιο πολύ τον βλέπω σαν φίλο παρά σαν παππού. Βέβαια, η γιαγιά μου είναι ευτυχισμένη», ανέφερε ο Άαρον, ένα από τα εγγόνια της 72χρονης.

Gary meanwhile describes himself as being 'really mature' for his age, and says he has never been attracted to younger women 

Ένα από τα κοινά ενδιαφέροντα του ζευγαριού είναι το Υoutube στο οποίο ανεβάζουν βίντεο για την αγάπη τους. Η Αλμέντα είναι σίγουρη ότι θα ζήσει με τον Γκάρι για το υπόλοιπο της ζωής της.

The couple have their own YouTube channel, where they post videos about their relationship 

H Aλμέντα ανέφερε ότι όταν γνώρισε τον Γκάρι σε ηλικία 17 ετών προσπαθούσε να ξεπεράσει τον θάνατο του άντρα της και ενός από τους γιους της.

Almeda's grandchildren admit they find it difficult to accept the relationship in the early stages, but now are glad to see their grandmother happy 

«Ήμουν 43 χρόνια παντρεμένη με τον άντρα μου και όταν πέθανε από διαβήτη μετά από 7 μήνες νοσηλείας ένιωσα πολύ μόνη μου», ανέφερε η 72χρονη.

The couple tied the knot just three weeks after they started dating. Almeda is pictured here in her wedding dress  

Το σπίτι που ζει μαζί το ζευγάρι.

Pictured is Gary and Almeda's apartment in Tennessee, where they live together 

dailymail