Natalie’s Beauty Shop στα Νέα Παλάτια-Νέα πνοή στον τόπο από τη νεολαία που επιχειρεί

Γυναικεία επιχειρηματικότητα – νεολαία

Τα τελευταία χρόνια ακούμε ότι οι νέοι φεύγουν για το εξωτερικό με σκοπό να βρουν μια καλή δουλειά αφού οι ευκαιρίες στην Ελλάδα είναι ελάχιστες. Όταν όμως μια χώρα χάνει τη νεολαία της το μέλλον γίνεται απαισιόδοξο. Ευτυχώς, υπάρχουν κι εκείνοι που δείχνουν έναν άλλο δρόμο κι επιστρέφουν στον τόπο καταγωγής για να προσφέρουν και να εργαστούν.

Η Ναταλία Γραμμένου ανήκει σε αυτούς που επιστρέφουν για να εργαστούν στον τόπο τους. Νέα, μορφωμένη και γυναίκα, τόλμησε από τον περασμένο Δεκέμβριο να επιχειρήσει κι έτσι άνοιξε το Natalies Beauty Shop. Πρόκειται για μία boutique καλλυντικών, αρωμάτων και ειδών περιποίησης που ξεχωρίζει για την αισθητική, την ποιότητα των προϊόντων και τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Η Ναταλία είναι Παλατιανή, εγγονή της Φωφώς και του Βασίλη Ρουσόπουλου. Μεγάλωσε στην Αθήνα και στον Ωρωπό και είναι απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει πλούσια εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και σε ευρωπαϊκό φορέα στις Βρυξέλλες. Το 2017 πήρε την απόφαση να επιστρέψει στον Ωρωπό και να ασχοληθεί με αυτό που αγαπά και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα: τον χώρο της ομορφιάς!

Το Natalie’s Beauty Shop βρίσκεται στην οδό Μαρμαρά 54, στα Νέα Παλάτια, και διαθέτει την πληρέστερη σειρά προϊόντων στην περιοχή μας σε ασύγκριτα χαμηλές τιμές.

-Πώς αποφάσισες να ξεκινήσεις το Natalies Beauty Shop;

Μετά από αρκετά χρονιά δουλειάς κατάλαβα ότι τις λύσεις θα τις βρούμε εμείς οι ίδιοι. Η κρίση μπορεί να ξεπεραστεί αν εμείς οι νέοι αγκαλιάσουμε την πατρίδα μας και στηρίξουμε την οικονομική ελευθερία. Γι’ αυτό αποφάσισα να γυρίσω κοντά στους γονείς μου και στους φίλους μου ξεκινώντας κάτι δικό μου.

-Τι προϊόντα θα βρει κανείς στο κατάστημα;

Στο κατάστημά μας  προσφέρουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί. Διαθέτουμε προϊόντα μακιγιάζ, είδη περιποίησης για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά, αρώματα, καθώς και αξεσουάρ.

-Είδαμε ότι φέρνεις και ελληνικά προϊόντα.

Πράγματι, συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες. Θέλουμε να στηρίξουμε τους συμπατριώτες μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Επίσης, τα ελληνικά προϊόντα που παράγονται τα τελευταία χρόνια από εταιρείες όπως Bioshev στα επαγγελματικά είδη κομμωτηρίου είναι εξαιρετικά και ανταγωνίζονται σε ποιότητα και τιμή τα εισαγόμενα. Επομένως δεν υπάρχει λόγος να μην προτιμήσουμε τους Έλληνες παραγωγούς.

-Στο μακιγιάζ συνεργάζεσαι με την πασίγνωστη W7.

Είναι μία συνεργασία για την οποία είμαι ενθουσιασμένη. Τα προϊόντα της W7 τα χρησιμοποιούσα κι εγώ, επομένως όταν πήρα την απόφαση να φτιάξω το μαγαζί βρήκα την εταιρεία, μιλήσαμε και μου προσέφεραν την αποκλειστικότητα στον Ωρωπό. Προσκαλώ λοιπόν όλες τις γυναίκες να δοκιμάσουν τις υπέροχες κασετίνες για μακιγιάζ και δεν θα μετανιώσουν!

-Σε σειρά ενυδάτωσης προσώπου και σώματος είδαμε την εταιρία Ziaja.

Η εταιρία Ziaja είναι παραγωγός φαρμακευτικών αλλά και υψηλής ποιότητας φυσικών καλλυντικών για το πρόσωπο, το σώμα και την περιποίηση των μαλλιών. Όλα τα προϊόντα είναι φυσικής προέλευσης. Το Ziaja είναι ένα εμπορικό σήμα που συνδέεται με την υψηλή ποιότητα και ελκυστική τιμή καθώς κανένα προιόν της δεν ξεπερνά σε κόστος τα 10ευρώ, ένα μπραντ με κορυφαίες θέσεις στην κατάταξη.

-Βλέπουμε ότι οι τιμές είναι πολύ χαμηλές. Πώς τα καταφέρνεις;

Ένα κατάστημα συντηρείται από τη στήριξη των πελατών και οφείλει να τους επιστρέφει σεβασμό και αγάπη. Έτσι, λαμβάνουμε υπ’ όψιν την οικονομική κατάσταση και τις ανάγκες του κόσμου, γι’ αυτό προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές. Θέλουμε να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης και αυτό μας κάνει τόσο ανταγωνιστικούς.

-Τι προτείνεις στον κόσμο που θα σε επισκεφτεί;

Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και πέρα από την ατομική περιποίηση, εδώ θα βρει κανείς εξαιρετικά δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Προσκαλούμε λοιπόν  τον κόσμο να έρθει και να κάνει τη σύγκριση. Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τους συνδημότες μας που από την πρώτη στιγμή μας έχουν αγκαλιάσει και δείχνουν την εκτίμησή τους σε αυτή τη νεανική προσπάθεια.

 

Instagram: https://www.instagram.com/nataliesbeautyshop_gr/

Facebook: https://www.facebook.com/nataliesbeautyshop/

Τηλέφωνο: 6971687035

Μείνετε συντονισμένοι για προσφορές και διαγωνισμούς!