Εντυπωσιακό το Bazaar των μαθητών και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σκάλας Ωρωπού

Η δημιουργική διάθεση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σκάλας Ωρωπού, των μαθητών αλλά και του Διευθυντή του Σχολείου κ. Β. Ηλιάσκου να δώσουν μια Χριστουγεννιάτικη νότα στο σχολείο τους, είχε ως αποτέλεσμα να διοργανώσουν μια υπέροχη μουσική εκδήλωση που συνοδεύτηκε κι από  Bazaar.

Οι χριστουγεννιάτικες μουσικές νότες από τη χορωδία του σχολείου που έπαιξαν κάλαντα και τραγούδια,   δημιούργησαν μια απόλυτα γιορτινή ατμόσφαιρα, έφεραν στο νου μνήμες και έστειλαν το μήνυμα της αγάπης και της ειρήνης σε όλους τους ανθρώπους σε μια πραγματικά εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που ταλανίζει τη χώρα μας.

Εκείνο που ιδιαίτερα ενθουσίασε όσους είχαν την τύχει να βρεθούν στην εκδήλωση ήταν οι δημιουργίες των παιδιών που κόσμησαν το Bazaar και απέδειξαν ότι τα παιδιά έχουν φαντασία αλλά και ταλέντα πέρα από την καθημερινότητα των σπουδών τους.

Σε αυτή την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αρωγός στάθηκε και ο εκδοτικός οίκος «Πατάκης» με μια εντυπωσιακή παρουσία, καθώς πρόσφερε διακόσια βιβλία ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για τις λειτουργικές ανάγκες του σχολείου.

Πανευτυχής ο Διευθυντής κ. Β. Ηλιάσκος υποδέχτηκε τους γονείς αλλά και όσους παρέστησαν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Κυρίως όμως καμάρωνε για τη δημιουργική διάθεση  των μαθητών του Σχολείου του οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά τόνισε «τον εντυπωσίασαν κι απέδειξαν  ότι όταν υπάρχει θέληση μπορούν να γίνουν ωραία και σημαντικά πράγματα».