“Αρρώστησαν” τον Καραμανλή και… εκτέθηκαν

3.12.2015

Κάποιοι βάζουν στον   ανεμιστήρα της πλάκας,  ελαφρά τη καρδία,  ό,τι τους σερβίρετε. Αυτή είναι η σύγχρονη δημοσιογραφία. Τα πάντα στο πόδι αρκεί να γίνεται χαβαλές. Ντόρος.

Θύμα τους ακόμη κι ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής  τον οποίο κάποιοι  ευφάνταστοι τον «έστειλαν» στο νοσοκομείο Υγεία με έντονους πόνους στη κοιλιακή χώρα. Προφανώς σήμερα είναι των «ασθενούντων»  πρωθυπουργών, αφού κι ο Τσίπρας  ασθενεί και ακύρωσε την τηλεοπτική του εμφάνιση στο κρατικό κανάλι.

Είναι βέβαια κάποιοι που ακούν μόνο το όνομα Κώστας Καραμανλής και βγάζουν σπυράκια. Είναι όλοι  αυτοί  είτε έγιναν άνθρωποι στο όνομά του και τους έμαθε ο περιπτεράς, είτε τον μισούν γιατί αντιστάθηκε στις ορέξεις τους και τους χάλασε τη σούπα. Προτίμησαν να φέρουν τον «πρόθυμο» Τσίπρα των μνημονίων και της σκληρότατης λιτότητας. Την πρώτη «αριστερή» κυβέρνηση  με φιλελεύθερες αρχές.

Ο Καραμανλής, λοιπόν χαίρει άκρας υγείας και κάποιοι θα πρέπει να τον σέβονται περισσότερο. Είναι πολιτικό κεφάλαιο για τον τόπο και ουδείς μπορεί να παίζει και να αστειεύεται με το όνομά του και την ιστορία του για να πολλαπλασιάσει τα χτυπήματά του στο διαδίκτυο.